• 瀏覽: 479,436
  • 回覆: 2,825
  • 追帖: 41
引用:
原帖由 derrickt 於 2019-10-6 07:29 PM 發表

希望三叔 S11 系列保留 3.5mm, 唔好學 Note10 系列自廢武功 !
放心一定唔會有, 過氣野

熱賣及精選
引用:
原帖由 kirk 於 2019-10-16 12:12 PM 發表

放心一定唔會有, 過氣野
S11 如冇內置 3.5mm 就一定唔買!

回覆 引用 TOP

咁你買邊部會有先

引用:
原帖由 sergeant 於 2019-10-16 11:41 發表

Samsung hk 係特別慢,人地note 10外國月頭已更新至10月,我地都未有
所以華為搶到些 Samsung 的生意

引用:
原帖由 kirk 於 2019-10-16 12:19 PM 發表

咁你買邊部會有先
Mate30、Realme X2 Pro、Reno 2、V50/V50S、G8s、小米 9T、Nex 3…全部都有 3.5mm, 如 S11 廢埋 3.5mm 可以同三星講 bye bye !

即係無, 全都係大陸機, 一定唔考慮
LG 香港半收皮, 其實對V50都有興趣但香港唔會有

引用:
原帖由 kirk 於 2019-10-16 01:00 PM 發表

LG HK 要等香港出年正式有 5G 服務, 先會引入 5G 新手機 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2019-10-16 12:59 PM 發表

Mate30、Realme X2 Pro、Reno 2、V50/V50S、G8s、小米 9T、Nex 3…全部都有 3.5mm, 如 S11 廢埋 3.5mm 可以同三星講 bye bye !
9成過多兩代冇埋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kirk 於 2019-10-16 13:00 發表

You can think about Sony

回覆 引用 TOP

Andy updated news about S11 ?

回覆 引用 TOP

Hope more news in next week

回覆 引用 TOP

next year , Hong Kong will have 5G network, so need to buy 5G phone

回覆 引用 TOP

hope more news in next month

回覆 引用 TOP

三星Galaxy S11再曝光 9830/865+全系5G
https://new.qq.com/omn/20191029/20191029A000GW00

引用:
原帖由 andy_2008 於 2019-10-29 12:11 發表

三星Galaxy S11再曝光 9830/865+全系5G
https://new.qq.com/omn/20191029/20191029A000GW00
買5G手機
希望網絡商有買機優惠

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]