• 瀏覽: 386,132
  • 回覆: 2,479
  • 追帖: 38
引用:
原帖由 macrochris 於 2020-3-23 16:17 發表

我10号wilson訂,不過係s20u 256 grey,初頭打電話尼話要23-29,但後來再出sms 22有得攞,重連埋bud+
搞錯呀! 512 又遲😖

回覆 引用 TOP

有人通知你 512u又遲?

引用:
原帖由 aR鋒仔 於 2020-3-24 16:51 發表

有人通知你 512u又遲?
今日問左
盡量29號前比貨我

打速成上面排字好細,有無得放大?

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
引用:
原帖由 asv6jx9994 於 2020-3-24 08:13 PM 發表

今日問左
盡量29號前比貨我
我個版本係話27號

請問s20 有無提及能讀取最高邊個速度規格 micro SD咭 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-3-23 11:46 PM 發表

人仔台 3 月 6 日訂 S20U 256GB 灰色,到而家影都未有究竟想點? 遲過我既都有啦 !😡
我7號人仔訂s20u 512,上星期日收到sms 拎左

*319-CT9A
F@tHo-BL5
入咗Spigen呢隻S20 Ultra Thin Fit機殼,手感幾好

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone SE (第2代),Galaxy S20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
巧唔巧用

回覆 引用 TOP

三星 512GB eUFS 3.1 投產,傳 Galaxy Note 20 率先採用 !

https://technews.tw/2020/03/20/s ... agship-smartphones/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~殺破狼~ 於 2020-3-24 08:26 PM 發表

打速成上面排字好細,有無得放大?
好在堅定地出了256

我的話題:
CAT S60 三防手機
按我

Xperia XZ Premium 試玩
按我
引用:
原帖由 lafy 於 2020-3-25 11:54 AM 發表

入咗Spigen呢隻S20 Ultra Thin Fit機殼,手感幾好

L兄果然係thin fit擁躉!

Samsung Galaxy S20 Ultra VS 小米 10 Pro:一億像素相片、8K 影片大戰 !

https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=27523

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]