• 瀏覽: 386,184
  • 回覆: 2,480
  • 追帖: 38
引用:
原帖由 cyc_helen 於 2020-3-26 08:32 PM 發表

👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kp1001 於 2020-3-26 04:07 PM 發表

中移動網上商店已經有s20 ultra 12+256 賣,我5號預定的16+512還未有通知取貨,已經無熱情玩這部機了
咁我都算好彩,分開訂左黑 256同黑 512都係20/3送到家中

[quote]原帖由 vmkl 於 2020-3-26 10:04 PM 發表

咁我都算好彩,分開訂左黑 256同黑 512都係20/3送到家中

附件

20200326_220607.jpg(103.04 KB)

2020-3-26 10:07 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lailapchi 於 2020-3-26 02:05 AM 發表

Mon貼一定要買uv貼.8090數碼做左幾年uv貼.或者水凝膜/閃魔 鏡頭貼benks 充電線如果只係要25w快充買3A C-C線 牌子倍思/麥多多 無線充電板可以買倍思15w版既充電板/momax 可以推到最大15w無線充電 .如果套就介紹Ringke 軍規/SGP軍規 淘寶官方平過香港好多 ...
ching 8090數碼係邊?

引用:
原帖由 半空進擊的豬豬 於 2020-3-26 10:15 PM 發表

ching 8090數碼係邊?

8090生活數碼

引用:
原帖由 lailapchi 於 2020-3-26 10:28 PM 發表

8090生活數碼
但我唔見有s20u嘅uv膜⋯⋯

引用:
原帖由 spritesprite 於 2020-3-26 10:34 PM 發表

但我唔見有s20u嘅uv膜⋯⋯
我問左個老細.應該月尾預訂.下月頭中出貨.放心佢質素一定吾差.我用左幾年.又送埋一套神器.啱晒新手.如果急用可以買倍思既uv貼先但指紋吾work’我自己用緊.如果急其次可以買閃魔既水凝膜.好清好滑.防爆

引用:
原帖由 lailapchi 於 2020-3-26 10:59 PM 發表

我問左個老細.應該月尾預訂.下月頭中出貨.放心佢質素一定吾差.我用左幾年.又送埋一套神器.啱晒新手.如果急用可以買倍思既uv貼先但指紋吾work’我自己用緊.如果急其次可以買閃魔既水凝膜.好清好滑.防爆 ...
我買咗倍思uv鋼化膜,唔知有冇連埋個uv機⋯⋯我急得滯買咗先

引用:
原帖由 spritesprite 於 2020-3-26 11:16 PM 發表

我買咗倍思uv鋼化膜,唔知有冇連埋個uv機⋯⋯我急得滯買咗先
有送.你痴記得封一封上面聽筒.我入左膠水.固化左.搞咗好耐先整甩

倍思UV貼指紋唔Work? 真唔真,我早排先淘左

引用:
原帖由 zellianchow 於 2020-3-26 11:20 PM 發表

倍思UV貼指紋唔Work? 真唔真,我早排先淘左
吾work.我壓左指紋位再固化都用吾到.所以吾壓更大用吾到.佢膠水唔係果凍膠.所以將就下.等8090

引用:
原帖由 lailapchi 於 2020-3-26 11:21 PM 發表

吾work.我壓左指紋位再固化都用吾到.所以吾壓更大用吾到.佢膠水唔係果凍膠.所以將就下.等8090
我男友用開指紋,如果係咁係咪買埋閃魔好啲?

引用:
原帖由 spritesprite 於 2020-3-26 11:55 PM 發表

我男友用開指紋,如果係咁係咪買埋閃魔好啲?
建議用住閃魔先.再等8090出玻璃貼

回覆 引用 TOP

如果到時候有ching有興趣想買8090uv玻璃貼.我會直接問佢拎10套10套咁拎.可以平少少.送到集運倉.可以轉到ching付近自取點.可以pm留定名

回覆 引用 TOP

今日順手買回家

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]