• 瀏覽: 386,211
  • 回覆: 23
  • 追帖: 38
引用:
原帖由 9012345 於 2020-3-20 12:40 PM 發表

我5號1010訂,剛去問都無期
比機亂哂龍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 U+5G 於 2020-3-20 10:44 AM 發表

S20 Ultra 出面唔夠貨 Walk In冇
The club 會員有得用200分加錢換,兩色現在都有,但只限256Gb version

引用:
原帖由 lafy 於 2020-3-20 11:23 AM 發表

頭先去胃信出咗S20 Ultra 宇宙灰 16+512,送一年爆mon保同無線充,Galaxy Bud+只有白色

撐 lafy 兄你開箱圖,我都剛收到兩部黑ultra

附件

BC94A1CA-C332-481B-8DD7-B1F66D5551E5.jpeg(18.78 KB)

2020-3-20 08:47 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 spritesprite 於 2020-3-20 09:43 PM 發表

我星期二喺尖嘴samsung訂咗s20u 512,職員聲稱4月頭有⋯⋯
咁耐先有機😳

引用:
原帖由 lafy 於 2020-3-21 11:31 PM 發表

保安理由,iPhone都係咁嘅
我用過的手機之中得 blackberry 先可以開機直接用指紋解鎖(keyone),其他牌子全部要入密碼先可以😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kp1001 於 2020-3-26 04:07 PM 發表

中移動網上商店已經有s20 ultra 12+256 賣,我5號預定的16+512還未有通知取貨,已經無熱情玩這部機了
咁我都算好彩,分開訂左黑 256同黑 512都係20/3送到家中

[quote]原帖由 vmkl 於 2020-3-26 10:04 PM 發表

咁我都算好彩,分開訂左黑 256同黑 512都係20/3送到家中

附件

20200326_220607.jpg(103.04 KB)

2020-3-26 10:07 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aR鋒仔 於 2020-3-24 04:51 PM 發表

有人通知你 512u又遲?
豐澤返左ultra 灰512啦,512黑就小啲貨

引用:
原帖由 林燊 於 2020-3-27 06:52 PM 發表

乜瘋宅唔係3個款,4個規格,所有顏色,全部齊貨咩?
ultra 512 都係小貨,未必間間有貨,尤其是黑色

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]