• 瀏覽: 386,241
  • 回覆: 2,480
  • 追帖: 38
引用:
原帖由 tltong 於 2020-3-27 12:50 AM 發表

其實水瀅難唔難貼?我手勢好差。uv我都想試下,但係睇片覺得好牙煙咁。
依家既水凝膜其實好易.閃魔啲大牌子.一套兩張.有固定器.易痴好多.uv貼其實對新手係有啲難度.特別s10之前有聽筒.一入膠水固化就挽完.好難清.note10之後冇聽筒開孔.易痴好多.睇多兩次片就明.最重要果part係壓薄指紋位層膠.感應器膠水越薄.就越靈敏.如果係8090既uv貼仲有送一套傻仔神器.通常都成功.反而我痴.吾會用果啲神器.好麻煩.我就咁傳統方式痴5分鐘一張

引用:
原帖由 樓下幼稚的水管 於 2020-3-26 04:23 PM 發表

cmhk 5號訂S20+,到依家都無消息,用緊S10+,  等到依家都唔想換機住
me 2... 打去熱線。。 條大陸妹串過馬撚。

個更新都唔知趕唔趕得切個5G啟用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 硬七膠 於 2020-3-27 01:39 AM 發表

me 2... 打去熱線。。 條大陸妹串過馬撚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~殺破狼~ 於 2020-3-22 09:13 PM 發表

以前剩係得人名通知,而家內容都彈哂出嚟
可以唔彈晒出嚟:

附件

Screenshot_20200327-074708_Settings.jpg(283.45 KB)

2020-3-27 07:52 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aR鋒仔 於 2020-3-24 04:51 PM 發表

有人通知你 512u又遲?
豐澤返左ultra 灰512啦,512黑就小啲貨

引用:
原帖由 vmkl 於 2020-3-27 10:16 AM 發表

豐澤返左ultra 灰512啦,512黑就小啲貨
我都訂左512 灰但仲未收到通知

回覆 引用 TOP

唔知直接落舖頭 問得唔得 定係一定要等電話

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 讓你的目光更遠更透徹

https://unwire.hk/2020/03/27/samsung-galaxy-s20-ultra-5g/mobile-phone/

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone SE (第2代),Galaxy S20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 414141 於 2020-3-27 02:18 PM 發表

我都想知😥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 414141 於 2020-3-27 02:18 PM 發表

剛打去凶宅問有冇機攞,佢答要下星期二(我張單都係寫30/3取貨),到時可直接落去唔洗等通知。。

回覆 引用 TOP

乜瘋宅唔係3個款,4個規格,所有顏色,全部齊貨咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]