樺維變磚頭?!!

本主題由 vcfirstben 於 2019-10-12 01:35 PM 移動

樺維變磚頭?!! E-mail 此主題給朋友

一年前買左部樺維用,之前用都無咩事,幾順暢,點知上幾個月(大約5月左右)更新左之後就成日彈app,都算,都叫勉強用到,點知兩星期前佢不斷彈句嘢出黎叫我更新,我不勝其煩,最後都更新左,惡夢就發生!唔單止play store 用唔到,所有google drive, google mail, google excel , doc 死曬不特止,瀏覽器用唔到,連元氣、咖啡app 都用唔到,最離譜係連whatsapp 都入唔到,咁佢同垃圾磚頭有咩分別呀?! 奉獻各位,買呢個品牌之前諗清諗楚,我所有紀錄都無曬,多得佢囉!樺維你好嘢!!!!!

熱賣及精選
你買咗次貨,華為正版無問題,

引用:
原帖由 wister0 於 2019-10-12 09:46 AM 發表

一年前買左部樺維用,之前用都無咩事,幾順暢,點知上幾個月(大約5月左右)更新左之後就成日彈app,都算,都叫勉強用到,點知兩星期前佢不斷彈句嘢出黎叫我更新,我不勝其煩,最後都更新左,惡夢就發生!唔單止play store 用唔到,所有google drive, google mail, google excel , doc 死曬不特止,瀏覽器用唔到,連元氣、咖啡app 都用唔到,最離譜係連what ...
cap 圖睇下系統資訊
連牌子都打錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wister0 於 2019-10-12 09:46 AM 發表

一年前買左部樺維用,之前用都無咩事,幾順暢,點知上幾個月(大約5月左右)更新左之後就成日彈app,都算,都叫勉強用到,點知兩星期前佢不斷彈句嘢出黎叫我更新,我不勝其煩,最後都更新左,惡夢就發生!唔單止play store 用唔到,所有google drive, google mail, google excel , doc 死曬不特止,瀏覽器用唔到,連元氣、咖啡app 都用唔到,最離譜係連what ...
您買咗老翻機係咁架啦,
我用華為mate 10咁耐仲好順好快!

回覆 引用 TOP

因為你買既係“樺維”機囉,
華為機冇事喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2019-10-12 02:46 PM 發表

你買咗次貨,華為正版無問題,
呢個牌子都比你買到,佢專出A貨架

回覆 引用 TOP

引用:

樓主我係gooole大神搵左資料,你買左樺維日式餃子出左問題貼錯區,呢度係華為討論區,下次小心d

回覆 引用 TOP

引用:

onlk, 你買果部「樺維」係美國佬抄「華為」出既山寨機,用iphone d outdated 零件砌嘅

回覆 引用 TOP

大陸自己都封殺google,google有乜更新大陸識乜? 死機係理所當然

引用:

樓主是否用國行版,有機會係咁,港行應該冇呢D事,如果你自己搞唔掂,好簡单好似我朋友俾2-3佰蚊揾鸭寮街小鋪幫你下載返所有Google apps!

引用:

有圖有真相,CAP 個图来睇下光

回覆 引用 TOP

買咗山寨機

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
我用緊非常正常

回覆 引用 TOP

34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。