[新資訊或文章轉帖] 買max定細機好呢?

買max定細機好呢? E-mail 此主題給朋友

有冇用緊既師兄可以講下呀?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我覺得分別不大,其實都係睇返你用唔用慣大機

回覆 引用 TOP

因為我見個價錢都有少少距離

引用:
原帖由 孤單的女人 於 2019-11-6 01:22 發表

加賴b8503我是一個人妻因為老公長年在外地出差 久久回來一次 得不到滿足所以偷偷出來找一夜情 我已經饑渴很久 每天晚上都睡不好覺 無時無刻想要肉棒進入我的身體 身邊沒有男人所以只能每天晚上看著A片自己摸摸自慰  但是自己用手沒辦法釋放內心饑渴已久的需求 我真的好想做你的小母狗 讓主人好好調教我呢,希望大大可以滿足我的欲望我叫小可166.E奶今年30歲 ...
又係台妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyjeanmj520 於 2019-11-6 12:19 AM 發表

有冇用緊既師兄可以講下呀?
What’s your phone requirement?

回覆 引用 TOP

都係上網,打D簡單game,不過想影相靚,因為而家習慣去旅行都唔拎相機了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyjeanmj520 於 2019-11-6 11:54 AM 發表

都係上網,打D簡單game,不過想影相靚,因為而家習慣去旅行都唔拎相機了
影相分別不大,但如果你較多時間閱讀長篇文章,就大機好D

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧
引用:
原帖由 1968HK 於 2019-11-6 11:58 AM 發表

影相分別不大,但如果你較多時間閱讀長篇文章,就大機好D
唔該晒師兄既意見
今日放工出去睇下有冇先

我就買大機,起碼mon大d haha打機舒服d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyjeanmj520 於 2019-11-6 12:12 PM 發表

唔該晒師兄既意見
今日放工出去睇下有冇先
如果綠色應該要訂
我舊機爛左等唔到就係3仔上台買算,一星期度有機
538有15GB+2GB我覺得都可以

回覆 引用 TOP

睇習慣,我細機+iPad mini

回覆 引用 TOP

睇你本身用大定細機啦,我本身用xs max 當然買返max

回覆 引用 TOP

緊係max啦

回覆 引用 TOP

多唔多自拍?

回覆 引用 TOP

28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。