• 瀏覽: 34,619
  • 回覆: 231
  • 追帖: 10
樓主你不如影張相睇下有咩問題,睇下可以點幫你,又可以證明你有買到部機。

戴耀廷當日口口聲聲話可以和平去佔中, 控制到情況, 推班後生去死, 戴耀廷先係絕對絕對絕對可恥.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大部份消費者都係科技白痴
- 叫佢自己裝google?
- 另外再俾錢人地裝google?

equal to :
點解我吾係李嘉誠? 你都岸銀9

沒有夢想 沒有未來 夢想來自創意
3 333 333
Time to shine

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyingyying 於 2019-11-8 09:42 PM 發表

我講D野邊樣吾岩:
1.買部机番泥幾千銀
2.睇班友吹話乜都話得(鬼鼠裝机法)
3.而家吾識裝,e班友又話半價,又話千五
4.算你搞一輪裝到,過幾日可能又吾得
5.做乜吾正正經經,小米又好,平果又好 ...
影張單嚟睇下係唔係有機先啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-11-8 10:59 PM 發表

簡單一句 , 錢係邊個既咪邊個話事囉 !
e句點睇。。。。#3.而家吾識裝,e班友又話半價,又話千五#。。。。。班友仆街嗎?

引用:
原帖由 我愛四版 於 2019-11-9 10:25 AM 發表

哪里?
唔係由頂拉落嚟,你係中間拉落少少,就會出現搜尋畫面。

引用:
原帖由 laisi2 於 2019-11-9 10:52 AM 發表

唔係由頂拉落嚟,你係中間拉落少少,就會出現搜尋畫面。
thanks

回覆 引用 TOP

人人買咗都得!點解你唔得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desperado11 於 2019-11-8 04:00 PM 發表
Google Pay肯定唔得,但有些App可避過google認證,不建議用,後果自負
還有Google Music, Movie,Chrome,Drive,Translate等等,最少部份功能不能用
Banking app 最好試清楚, 例如有人說hsbc update後不能用
現在應是用舊的framework 和舊的 google play, 玩某些App無事,某些App有事
如要roo ...
邊個話要root機呀!就咁下載個程式就可以裝啦!
我講係港行貨!

好老實講 

一般師拉 大叔 港女

點會 知 咩叫 裝唔到 google 框架
更加 唔會識 點樣裝返 google
用唔到 就會 鬼吊咁嘈
8成人 係唔會 識玩 mate 30

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyingyying 於 2019-11-9 10:41 AM 發表

e句點睇。。。。#3.而家吾識裝,e班友又話半價,又話千五#。。。。。班友仆街嗎?
買賣成事與否是雙方既意願問題 , 佢出價不合理 , 你可以不理當佢無出過價 , 你開價太高我都可以當睇唔到 , 但還價總可以嗎 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛四版 於 2019-11-9 10:25 AM 發表

哪里?

回覆 引用 TOP

其實去返whatsapp度裝到落30 pro, 其他google service 都冇乜用

人雙手建立了現實世界
死後精神建立天國地獄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 natszeeeee 於 2019-11-9 06:08 AM 發表

請問華為手機內係咪有華為商店架,google store 有啲大陸app都無,係咪可以係嗰到揾到? thx
有內置應用商店,你亦可用瀏覽器,搜各師兄講既app

亦可去你想找的app的官網找,通常都有下載,,

我本人一直用安智市場。華為應用。

引用:
原帖由 2016hk 於 2019-11-9 11:29 AM 發表

谢谢啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右