列印

後悔買左mate30pro

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-11-8 03:05 PM 發表

又唔好話人假買家咁衰,動手能力差無罪嘅 😁

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我唔介意半價向樓主收機

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"
引用:
原帖由 denyfate 於 2019-11-8 02:59 PM 發表

乜都可以阿,應該除咗google pay
(我冇去試)
雖然我都無用 G pay, 但係討論區好多人都話唔得

華為應該標榜自己用唔到Google佢有自己研發嘅系統,仲要快唔知幾多倍,不過吹左咁耐都仲未出到

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-11-8 03:09 PM 發表

雖然我都無用 G pay, 但係討論區好多人都話唔得
真心問, 其實GOOGLE PAY多唔多人用呢? 我自己就無用過.

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-11-8 02:52 PM 發表

我啱啱幫部 M30 PRO 更新完 play store。你詳細講下點樣唔得?呢到啲真用家唔介意幫人
講得啱。

回覆 引用 TOP

樓主唔要1500元割愛

引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-11-8 02:42 PM 發表
買完先知唔可以裝google service
之前唔知邊個打手又話得
你裝唔到就請教鄉土華為長期用家/專家,一出帖就話後悔,被人噴到一面屁

回覆 引用 TOP

但係個個都得喎,係係唔得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-11-8 02:42 PM 發表
買完先知唔可以裝google service
之前唔知邊個打手又話得
樓主,你部機系行貨/幾GB, 咩色?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eddie_jesic 於 2019-11-8 03:14 PM 發表

真心問, 其實GOOGLE PAY多唔多人用呢? 我自己就無用過.
香港人性格,邊樣 pay 有著數就用邊樣。如果大圍咪 Apple pay,wechat pay,Aplipay 呢幾個做得最成功,其他或者銀行獨立搞嗰啲都係曇花一現.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2019-11-8 03:08 PM 發表
我唔介意半價向樓主收機
咁大咬架,之前有神人話老翻機無 google 半年先跌一半,你幾日就半價收?我出6成 ! 😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eddie_jesic 於 2019-11-8 03:14 PM 發表

未用alipay前我成日用,因為八達通想淨係坐車用
而家alipay儲coupon XD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terry_1911 於 2019-11-8 03:20 PM 發表
但係個個都得喎,係係唔得?
有曬教學,咁都得...幫佢唔到
樓主用三星,其他牌子,起碼有google service

回覆 引用 TOP

樓豬我出高啲價三仟伍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]