列印

後悔買左mate30pro

引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-11-8 02:42 PM 發表
買完先知唔可以裝google service
之前唔知邊個打手又話得
畢加索定不假思索

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 tommy414 於 2019-11-8 02:52 PM 發表

我啱啱幫部 M30 PRO 更新完 play store。你詳細講下點樣唔得?呢到啲真用家唔介意幫人
Playerstore如何更新?謝謝

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-11-8 02:57 PM 發表

開到app?下載到其他app?
下載到玩到冇問題

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken61680 於 2019-11-8 04:35 PM 發表

無知已經可怕,但無知扮知就仲可怕,最可怕嘅係,無知扮知但自己吾知!
應該係,無知扮知但自己吾知話唔知邊個打手話佢知自已買完先知唔可以裝google service

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-11-8 03:09 PM 發表

雖然我都無用 G pay, 但係討論區好多人都話唔得
Del

回覆 引用 TOP

睇啲Post攪到我好想買Mate30pro

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2019-11-8 03:17 PM 發表
樓主唔要1500元割愛
我出1600

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛四版 於 2019-11-8 04:31 PM 發表
我4100收
我4200

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-11-8 04:41 PM 發表

Playerstore如何更新?謝謝
play store 本身會自己 update, 當然可以手動去 apkmirror 或 apkpure 到 download. 至於用 play store download 嘅 apps 就喺入面 update 

引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-11-8 02:42 PM 發表
之前唔知邊個打手又話得
你影相show 部電話同單先...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-11-8 04:50 PM 發表

play store 本身會自己 update, 當然可以手動去 apkmirror 或 apkpure 到 download. 至於用 play store download 嘅 apps 就喺入面 update 
唔該師兄

回覆 引用 TOP

引用:
之前唔知邊個打手又話得
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28658674&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
參考呢個。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-11-8 04:49 PM 發表

我4200
哄抬价格

系可以裝同埋使用上無任何問題,自己唔識可以深水埗深之、福仁都有代裝商舖。

回覆 引用 TOP

引用:
之前唔知邊個打手又話得
網上大把教裝google既方法

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]