列印

後悔買左mate30pro

咁你平價放出嚟啦!應該好多人會要

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
樓主幾慘,買部机番泥幾千銀,睇班友吹話乜都話得(鬼鼠裝机法),而家吾識裝,e班友又話半價,又話千五,真仆街,算你搞一輪裝到,過幾日可能又吾得,做乜吾正正經經,小米又好,平果又好

http://m.ringhk.com/news2a.php?id=19410 安裝方法
一早講明冇google要自己裝或唔用,你唔係唔知呀!

回覆 引用 TOP

我國行5G版都裝到google吖。我而家裝咗都盡量唔用google play store, chrome, google map, 唔用google pay, YouTube 用網頁版

請問買咗什麼顏色?我出4500,要連埋osmo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-11-8 02:42 PM 發表
買完先知唔可以裝google service
之前唔知邊個打手又話得
唔係喎,有post 話後悔買得太遲喎?

引用:
原帖由 yyingyying 於 2019-11-8 06:46 PM 發表
樓主幾慘,買部机番泥幾千銀,睇班友吹話乜都話得(鬼鼠裝机法),而家吾識裝,e班友又話半價,又話千五,真仆街,算你搞一輪裝到,過幾日可能又吾得,做乜吾正正經經,小米又好,平果又好 ...
裝到就係吹水,裝唔到就堅嘅,典型曱甴思維有你講無人講,真係叻叻豬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xjeff 於 2019-11-8 06:57 PM 發表

唔係喎,有post 話後悔買得太遲喎?
唔洗咁認真,佢點樣安裝唔到都講唔出,淨係識得話新機,行貨出咗幾日當然係新機啦 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wccfredsze 於 2019-11-8 06:52 PM 發表
我國行5G版都裝到google吖。我而家裝咗都盡量唔用google play store, chrome, google map, 唔用google pay, YouTube 用網頁版
希望 HMS 盡快完善,咁就可以唔洗睇 Google 台戲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2019-11-8 03:08 PM 發表
我唔介意半價向樓主收機
如果新机肯七折割愛我都要,唔駛半價喎我即要。机皇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2019-11-8 03:17 PM 發表
樓主唔要1500元割愛
我出1700

咁後悔半價同你要!

回覆 引用 TOP

好明顯呢個post係唱對台喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyingyying 於 2019-11-8 06:46 PM 發表
樓主幾慘,買部机番泥幾千銀,睇班友吹話乜都話得(鬼鼠裝机法),而家吾識裝,e班友又話半價,又話千五,真仆街,算你搞一輪裝到,過幾日可能又吾得,做乜吾正正經經,小米又好,平果又好 ...
你又未用過又唔識野就咪亂up啦,最早用果D已經超過一個月都無問題

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]