• 瀏覽: 8,485
  • 回覆: 36
  • 追帖: 2
有得用HMS地圖,google map 🗺 bye bye 👋

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 我有隻Poodle 於 2019-11-10 09:21 PM 發表

揸車可以無Google,
但一定唔可以無高德。

行山千奇唔好用google,
否則Google 會帶您走入結界一樣, 行錯路, 搵唔到出路.....!
我都中過Google 伏😂,而家用高德

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我有隻Poodle 於 2019-11-10 09:21 PM 發表

但一定唔可以無高德。

否則Google 會帶您走入結界一樣, 行錯路, 搵唔到出路.....!
所言甚是,本人曾經經歷過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛四版 於 2019-11-11 05:05 PM 發表

少d人买仲好,唔使周街一样
傷港應該都多人買嘅

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我有隻Poodle 於 10-11-2019 21:21 發表

但一定唔可以無高德。

高德用完返唔到轉頭
揸車用GOOGLE同老點自己冇分別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxhours 於 2019-11-11 02:13 PM 發表

師兄 咁行山高德可以嗎?
高德 車用導航 肯定係最好用的
如果真係有行開山的話,介紹你搵一個叫做'香港遠足路線'的app,我自己都用緊,真心好用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我有隻Poodle 於 2019-11-11 03:30 PM 發表

行山我用呢個app, 路線位置好準!

啱啱仲叫人用呢個添,原來師兄已經介紹咗

回覆 引用 TOP

九巴app內有冇得出返google地圖

去過AppGallery 睇過好似未有, 希望快D有得試下啦.

引用:
原帖由 eddie_jesic 於 2019-11-18 02:35 PM 發表

去過AppGallery 睇過好似未有, 希望快D有得試下啦.
App gallery 暫時得都冇乜app... 希望快d有多d大路app..

引用:
原帖由 Opel@Hk 於 2019-11-18 02:47 PM 發表

App gallery 暫時得都冇乜app... 希望快d有多d大路app..
望係咁望

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongmilano 於 2019-11-18 01:52 PM 發表

九巴app內有冇得出返google地圖
在無試過去setting / apps / google play services / storage / clear cache ?

引用:
原帖由 lumia920 於 2019-11-18 07:43 PM 發表

在無試過去setting / apps / google play services / storage / clear cache ?
如果都唔得,去clear cache 上面的 manage space / clear all data

引用:
原帖由 lumia920 於 2019-11-18 07:46 PM 發表

如果都唔得,去clear cache 上面的 manage space / clear all data
要呢個先得,上面果個清唔到,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 手機用戶 於 2019-11-10 11:35 AM 發表

有圖有真相。
不過係華為apps store未搵到
Google map 對我嚟講好重要,其他gmail, youtube 反而冇都得, 咁係咪可以裝番google map個app?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]