• 瀏覽: 4,207
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
請教有冇師兄師姐用緊華為無線充電(22W),充MATE 30PRO大約要幾多時間?

熱賣及精選
27W 約3秒0.1%  通常訓前先沖  無具體時間

引用:
原帖由 紅白機美版 於 19-11-2019 12:18 發表

27W 約3秒0.1%  通常訓前先沖  無具體時間
謝謝,但出去搵都搵唔到有得買

引用:
原帖由 jerryyip119 於 2019-11-19 12:22 PM 發表

謝謝,但出去搵都搵唔到有得買
衛痛有

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 19-11-2019 12:23 發表

衛痛有
謝謝,我去睇睇

回覆 引用 TOP

我喺灣仔電腦城買咗。 同跟機一模一樣,快充。

引用:
原帖由 sc2 於 2020-1-12 04:51 AM 發表

我喺灣仔電腦城買咗。 同跟機一模一樣,快充。
CHING,灣仔電腦城買無線充電請問幾多錢?

引用:
原帖由 maamaa 於 2020-1-16 11:34 AM 發表

CHING,灣仔電腦城買無線充電請問幾多錢?
sorry,  上次手快快, 其實我只係買咗原裝有線charger.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jerryyip119 於 2019-11-19 10:34 AM 發表

請教有冇師兄師姐用緊華為無線充電(22W),充MATE 30PRO大約要幾多時間?
我聽sales講過話如果用無線充電,手機嚿電會好快死。

引用:
原帖由 terrywong25 於 16-1-2020 18:42 發表

我聽sales講過話如果用無線充電,手機嚿電會好快死。
我用緊,好好用,但買完返黎先知冇火牛。。。

引用:
原帖由 紅白機美版 於 2019-11-19 12:18 PM 發表

27W 約3秒0.1%  通常訓前先沖  無具體時間
瞓前先充電,舊電咪好傷?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jerryyip119 於 2020-1-16 06:52 PM 發表

我用緊,好好用,但買完返黎先知冇火牛。。。
吓!乜要火牛架咩?

引用:
原帖由 terrywong25 於 17-1-2020 08:51 發表

吓!乜要火牛架咩?
要架,仲要你華為既快差牛先可以用到佢27W既速度

引用:
原帖由 jerryyip119 於 2020-1-17 09:24 AM 發表

要架,仲要你華為既快差牛先可以用到佢27W既速度
原來係咁,多謝指教,等我研究下先。

回覆 引用 TOP

請問你有無買你講嗰雙快叉牛?幾錢?可以影張相望吓嗎?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]