• 瀏覽: 11,695
  • 回覆: 73
引用:
原帖由 oyear 於 2020-4-23 06:27 AM 發表

呢兩年華為比美國針對
然後又到英國法國等因安全而針對華為做過既安全檢查
都無發現華為有後門問題, 除了是黃種人的廠商意識形態下,核心設備使用國產,不能使用華為。

已帶證明了華為沒有後門,最最安全的電話設備 ...
唔會信大陸野

熄燈,鎖門,爆大鑊
熱賣及精選
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-4-23 09:56 AM 發表

唔會信大陸野
地球好危險,你都係番火星吧

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。

回覆 引用 TOP

每次想換電話就會卡 所以唔諗換電話就唔會卡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-12-12 11:41 AM 發表

送後門
爛果開埋側門,點至後門。

唔多覺 Android 機用耐左會卡

回覆 引用 TOP

10年來我用過5個牌子嘅Android機,除咗版本太舊好多app更新唔到,從來未試過卡喎!

回覆 引用 TOP

呢幾年都冇卡啦

一路發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-1-30 01:37 PM 發表

大陸電話啲後門app就係做緊啲唔見得光嘅野
由你使用Googke服務嗰日開始你就已經被監控,你嘅一舉一動,去過邊,食過咩,撘乜車,同邊個講電話,發過乜野短訊,裝過乜野app,J過邊個女優都send晒上Google。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-5-19 07:03 PM 發表

由你使用Googke服務嗰日開始你就已經被監控,你嘅一舉一動,去過邊,食過咩,撘乜車,同邊個講電話,發過乜野短訊,裝過乜野app,J過邊個女優都send晒上Google。 ...
前排台湾軍人中招....台湾好似発左20万個msg...叫d人去報到...
gps....check晒...全民...

附件

BB12TqUH.img.jpg(32.29 KB)

2020-5-20 01:54 PM

回覆 引用 TOP

買華為,快、順、唔LAG !

回覆 引用 TOP

用過嘅Android機有LG, 華為及小米,只有LG係一年後必定會卡。四部LG都係一樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maoleitau 於 2020-1-31 10:33 AM 發表

咁你仲唔移民 ?
英美唔收他們狗奴才。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 howevera 於 2020-4-23 08:26 AM 發表

我部 ipad 現在都卡卡地, 卡卡地不是安卓獨有. 
美國佬話,你用左幾年,係時間拿錢出來。你用的順,我更新一次就可以搞死你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 you2B 於 2020-4-24 01:16 AM 發表

爛果開埋側門,點至後門。
使鬼開門,cia想睇幾時都得。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]