列印

Note 10+ 終於屈服

本主題由 chairman_palm 於 2019-11-30 09:48 PM 移動

Note 10+ 終於屈服 E-mail 此主題給朋友

頂唔順個指紋鎖, 改用人面, 請問會唔會好危險

熱賣及精選
用水凝貼咪得囉!

保護野生魚類!實行三不政策!不能公開!不要採集!不要購買飼養野生魚種!要正確飼養寵物魚!       大家快樂做魚友…薈萃全—在QQ群!10????62   [http://i18.photobucket.com/albums/b127/pc1962/4-5.jpg]

回覆 引用 TOP

S10+ 一早棄用 指紋,時 work 時唔 work,  曬氣。

回覆 引用 TOP

s10+ 個指模解鎖一樣係咁廢,我都係用人面😂

回覆 引用 TOP

note10個指紋好好多 十次有九次都開到

回覆 引用 TOP

我又覺得無乜問題

回覆 引用 TOP

我放棄咗好耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenneth6230 於 2019-11-30 10:47 AM 發表
2d人面解鎖,安全性比iPhone低

回覆 引用 TOP

其實指紋位錄得好,加上開鎖岩力度,絕對係秒開,係指用玻璃貼情況下

回覆 引用 TOP

係你唔識錄, 錄個時就算成日都DETECT唔到都要堅持輕力錄到100%
一用力就以後都唔會WORK
我10次9次都好快

回覆 引用 TOP

剛剛試完, 效果好似好咗

韓國 Ringke mon貼一包有兩片 60蚊 S10 plus的 我用note 10 plus買錯了 謝謝

附件

20191128_172420.jpg(109.93 KB)

2019-12-2 03:14 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenneth6230 於 2019-12-2 02:31 PM 發表
剛剛試完, 效果好似好咗
貼士係指紋123都錄同一隻手指公,錄果時變化旭動唔好太大,到真係開機果時中等力度一下快既放落去就立即縮手,貼左玻璃貼都絕對係秒開!
我用s10都冇問題,note10指紋已經比s10更易開的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenneth6230 於 2019-11-30 10:47 AM 發表
S10 +個指紋 可以用垃圾尼形容,頂唔順用face ID   。

回覆 引用 TOP

Note 10+可以收集4個指紋,我4個指紋都係用同一母指,重點係首次做收集指紋時4個按壓位唔同,所以現在指紋解鎖好快。

kwailo

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]