列印

iPhone 11 買唔買得過

iPhone 11 買唔買得過 E-mail 此主題給朋友

用緊iphone 8 唔想換太貴

熱賣及精選
引用:
原帖由 焦急性感的豬豬 於 2019-12-1 12:50 AM 發表
用緊iphone 8 唔想換太貴
If possible, wait for iPhone 12 which has major upgrade!

我用緊 8 放左 $2700,$5899 買左部 11 紫色 128gb 補 $3000 左右都 ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony_timothy 於 2019-12-1 10:02 AM 發表
我用緊 8 放左 $2700,$5899 買左部 11 紫色 128gb 補 $3000 左右都 ok
部8 仔放咗幾錢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2019-12-1 10:16 AM 發表

部8 仔放咗幾錢?
8 仔仲有保養放左 $2700

引用:
原帖由 tony_timothy 於 2019-12-1 12:51 PM 發表

幾好喎

回覆 引用 TOP

如果夠位用就不妨等多一年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanrichard 於 2019-12-1 02:06 AM 發表

If possible, wait for iPhone 12 which has major upgrade!
What upgrade. for ip12?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tiger1246 於 2019-12-1 04:03 PM 發表

What upgrade. for ip12?
Apple has major hardware upgrade for iPhone once every 3 years. iPhone 11 is the end if current cycle

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony_timothy 於 2019-12-1 12:51 PM 發表

請問邊度回收甘高?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LoveRings 於 2019-12-2 05:59 PM 發表

請問邊度回收甘高?
全套齊有保養響 DC Fever 網上放咋

回覆 引用 TOP

CP幾高 但如果等得咁係等12LA

hihi

回覆 引用 TOP

11 買得過

回覆 引用 TOP

買得過呀
好值得升

回覆 引用 TOP

40 123