列印

谷歌雲端15GB華為雲端得5GB

谷歌雲端15GB華為雲端得5GB E-mail 此主題給朋友

本來覺得佢個雲端相薄幾好,因為佢個相薄同手機分類一樣,點知得5GB,淨係呢樣都輸比谷歌,點叫人轉會呀??大方小小唔得既咩,競爭對手多你三倍呀,我係愛之深,責之切姐,大家唔好誤會,我好想華為鏈低谷歌

熱賣及精選
引用:
原帖由 iamdreamer 於 2019-12-2 07:07 PM 發表
本來覺得佢個雲端相薄幾好,因為佢個相薄同手機分類一樣,點知得5GB,淨係呢樣都輸比谷歌,點叫人轉會呀??大方小小唔得既咩,競爭對手多你三倍呀,我係愛之深,責之切姐,大家唔好誤會,我好想華為鏈低谷歌 ...
Icould 咁仲少

回覆 引用 TOP

手機內存夠用,我傱來唔上雲.

回覆 引用 TOP

其實都幾好笑,現在人日日都話私隱,但偏偏就乜都存上雲端,把自己最私密的東西放在別人的電腦中。為hacker 行方便之門。我需然做it, 但都不會把東西放上雲,只會存在自家的nas 內。

有冇用過!谷歌!唉扣!華為

回覆 引用 TOP

月費一毫子50gb

回覆 引用 TOP

優惠一個月一毫子下個月8蚊

回覆 引用 TOP

永遠唔會張自已的資料上雲端。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bondinhk 於 2019-12-2 09:28 PM 發表
其實都幾好笑,現在人日日都話私隱,但偏偏就乜都存上雲端,把自己最私密的東西放在別人的電腦中。為hacker 行方便之門。我需然做it, 但都不會把東西放上雲,只會存在自家的nas 內。 ...
我旅行才會將相放上雲,擔心唔見手機連相都冇埋,返來就停佐佢,平時啲野都唔會放上去。

回覆 引用 TOP

我唔放上雲, 我用流動hard disk.

支持香港警察打擊暴徒, 警察加油!!!

回覆 引用 TOP

我唔用雲端, 危險!

我用流動hard disk.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bondinhk 於 2019-12-2 09:28 PM 發表
其實都幾好笑,現在人日日都話私隱,但偏偏就乜都存上雲端,把自己最私密的東西放在別人的電腦中。為hacker 行方便之門。我需然做it, 但都不會把東西放上雲,只會存在自家的nas 內。 ...
我的雲端15G經常被彈唔夠位後,索性買部NAS,而家有10T用,好處太多盡在不言中。

引用:
今時今日,只要一用網絡就基本上無私隱可言!

除非用返當年80286,行 DOS 5.0,連 printer 都唔駁,input 得 keyboard, out 得個 Mon. 。
咁就有私隱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamdreamer 於 2019-12-2 07:07 PM 發表
本來覺得佢個雲端相薄幾好,因為佢個相薄同手機分類一樣,點知得5GB,淨係呢樣都輸比谷歌,點叫人轉會呀??大方小小唔得既咩,競爭對手多你三倍呀,我係愛之深,責之切姐,大家唔好誤會,我好想華為鏈低谷歌 ...
谷歌雲端相片儲存無限量,只要是1600萬象素以下不壓縮。15GB雲端文件儲存。免費 office軟件使用。還有各創新軟件,map, 智能鏡頭,翻譯,全是谷歌首創其他人抄襲。

everthing happen must be a reason.
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-12-3 01:44 PM 發表

今時今日,只要一用網絡就基本上無私隱可言!

除非用返當年80286,行 DOS 5.0,連 printer 都唔駁,input 得 keyboard, out 得個 Mon. 。
咁就有私隱
信心同個人選擇問題,但唔好因為你唔用,所以要逼人都唔好用,呢樣係普通「香港人」嘅通病,死都要你歸邊

回覆 引用 TOP

27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]