• 瀏覽: 2,530
  • 回覆: 13
大陸已經玩緊5G,香港大概下年都差唔多啦,水果機到依加都未有出5G。唔要個5G市場?

熱賣及精選
老老實實大陸5星洒店=國際級衫星半
大陸5G=國際級得啖笑啦!

引用:
原帖由 harran 於 2019-12-4 05:06 PM 發表

大陸已經玩緊5G,香港大概下年都差唔多啦,水果機到依加都未有出5G。唔要個5G市場?
聽聞下一次出的se2版本iPhone,都係未支援5G.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jommh 於 2019-12-4 05:25 PM 發表

明你講乜,即係水果4G係勁過大陸5G.

回覆 引用 TOP

水果邊有咁快5G 雙咭都係上年先開始 2020年估計都唔會有5G

回覆 引用 TOP

大陸5G都未普及,講到已經超越左咁中國特性係等埋西方國家用你先有得用,點解整到5G先唔比人用住?咪就係可以左抄右抄囉你睇下M字額和TouchID案例就知啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jommh 於 2019-12-4 05:25 PM 發表

井底之蛙睇下在上海

回覆 引用 TOP

人一黃,腦便殘,不會欣賞他人優點,自己窮到剩下把口
引用:

回覆 引用 TOP

應該無咁快

回覆 引用 TOP

有網絡牌照下年四月一日先生效

回覆 引用 TOP

等緊intel研發

股票必勝法   貪心輸錢贏   輸血不輸錢   人人去輸血  
殺人不打風   落雨去離島  離家飲煉奶   見人分遺產  
出獄嫌錢腥   快樂冇人格  出家冇人工   攻而無不克  戰無不勝矣
小弟的話,多數9UP,請一笑置之

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2019-12-5 05:40 PM 發表

大陸5G都未普及,講到已經超越左咁中國特性係等埋西方國家用你先有得用,點解整到5G先唔比人用住?咪就係可以左抄右抄囉你睇下M字額和TouchID案例就知啦 ...
上面用緊啦喎師兄活係平衡時空

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fff888 於 2019-12-5 06:09 PM 發表

井底之蛙睇下在上海
3台打字員話佢地有1.1Gbps喎

唔認中國人請滾出香港,香港已是中國一部分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kei928 於 2019-12-7 09:31 AM 發表

上面用緊啦喎師兄活係平衡時空
11月先有呀!姐係未普及囉最平128人仔,想普及咪等埋iPhone12先多人用呀通常都係iPhone用先才帶起到個潮流所以話M字額和touchID就是例子就咁解

回覆 引用 TOP