• 瀏覽: 1,548
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
今天專登拿假期,滿心歡喜諗住去搵叔叔貼膜,點知13:00到,15:00都未見有人,失望而回。

突然靈光一閃,醒起女朋友個fd 在旺角專門幫人貼膜,十年經驗,信心保證,就去點左張At UV, 都幾好啦,冇塵,冇膠水積。

熱賣及精選
宜家啲廣告真係

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-12-4 09:42 PM 發表

宜家啲廣告真係
我分享自己意見者,你唔啱聽可以過主,但我唔係賣廣告囉pls

回覆 引用 TOP

大家都是華為的兄弟

不要互相仇殺 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kamwing1985 於 2019-12-4 07:36 PM 發表

今天專登拿假期,滿心歡喜諗住去搵叔叔貼膜,點知13:00到,15:00都未見有人,失望而回。

突然靈光一閃,醒起女朋友個fd 在旺角專門幫人貼膜,十年經驗,信心保證,就去點左張At UV, 都幾好啦,冇塵,冇膠水積。 ...
我信你,因為我去過2次都係咁上下時間都無開,跟住我去咗福仁2樓貼,個哥哥仔都貼得幾好心機。
但係我最擔心 UV 貼換嘅時候好難撕走......見有啲片直頭搵刀割落嚟😅

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-12-5 09:09 PM 發表

我信你,因為我去過2次都係咁上下時間都無開,跟住我去咗福仁2樓貼,個哥哥仔都貼得幾好心機。
但係我最擔心 UV 貼換嘅時候好難撕走......見有啲片直頭搵刀割落嚟😅 ...
我以前就試過用刀片剷 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommy414 於 2019-12-5 09:09 PM 發表

但係我最擔心 UV 貼換嘅時候好難撕走......見有啲片直頭搵刀割落嚟😅 ...
我有乜必要吹水,佢都傻下傻下

回覆 引用 TOP

我自己貼 68蚊兩張水盾uv 第一張失敗 第二張我改良店家既建議 唔滴三個位 滴夠七個位 一放就攪掂 索乾淨漏出黎嗰啲就可以硬化

個人覺得易攪過普通玻璃貼 容錯率好過 未硬化時點定位都得

回覆 引用 TOP

自己真係唔敢撹

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]