• 瀏覽: 2,912
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
我同事用i6,想換原廠電幾錢同埋點預約?

熱賣及精選
引用:
原帖由 皇馬贏歐霸 於 2019-12-4 10:27 PM 發表

我同事用i6,想換原廠電幾錢同埋點預約?
https://support.apple.com/en-hk/ ... rvice/battery-power

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

叫佢换機啦

回覆 引用 TOP

上次問過2xx,
當然部機之前未比其他人士開過部機啦?

回覆 引用 TOP

蘋果專門店 iPhone6 換電$389,換電當天起計電池有90天保養

專門店九點開門親自去排隊,快的話半個鐘可取,慢的話兩小時之內可取

大前提是未係外面小店/自己拆過機,一經拆開蘋果全部不受理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkvpn00 於 2019-12-7 12:35 AM 發表

蘋果專門店 iPhone6 換電$389,換電當天起計電池有90天保養

專門店九點開門親自去排隊,快的話半個鐘可取,慢的話兩小時之內可取

大前提是未係外面小店/自己拆過機,一經拆開蘋果全部不受理 ...
唔好意思,如果外面整過叉電頭,蘋果會唔會幫我換電,因為我都想換電,唔該哂。

引用:
原帖由 傑老大 於 2019-12-8 11:34 發表

唔好意思,如果外面整過叉電頭,蘋果會唔會幫我換電,因為我都想換電,唔該哂。
我不是職員不清楚,但蘋果店職員一招呼你果時已經問部機有無在外面維修過、自行拆過,答有全部拒絕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkvpn00 於 2019-12-8 02:21 PM 發表

我不是職員不清楚,但蘋果店職員一招呼你果時已經問部機有無在外面維修過、自行拆過,答有全部拒絕
唔該師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傑老大 於 2019-12-8 11:34 AM 發表

其實點解要喺出面整

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]