• 瀏覽: 3,172
  • 回覆: 19
  • 追帖: 2
未用過唔知點,但見佢部A9好似幾抵玩咁
有水滴mon,大電量,仲有4鏡頭

回覆 引用 TOP

我用過一部,都襟用呀

回覆 引用 TOP

A9幾好呀,有同事用緊
舊電真係可以2日先差一次,開工用幾好

回覆 引用 TOP

首先, 步步高你一定聽過, 即vivo

維沃移動通信有限公司(通稱:vivo)中國科技公司,為一行動裝置開發公司,隸屬於廣東步步高電子集團[1]。vivo原是步步高電子的開發行動裝置部門,負責手機業務。

而OPPO
2000年,OPPO品牌從廣東步步高電子工業有限公司(其是生產vivo智慧型手機的母公司)逐漸獨立,OPPO商標開始在全球註冊。

10 年8 年前都係同ZOPO 等次一檔佔領華強
仲有meizu , 小米, 華為

不過zopo 已經收曬皮, oppo 呢就越做越好, 貴價機就未到佢
但中價機唔會差華為 vivo 小米
而meizu .... 其實有技術, 但太懶了

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2019-12-5 10:53 AM 發表

首先, 步步高你一定聽過, 即vivo

維沃移動通信有限公司(通稱:vivo)中國科技公司,為一行動裝置開發公司,隸屬於廣東步步高電子集團[1]。vivo原是步步高電子的開發行動裝置部門,負責手機業務。

而OPPO
2000年,OPPO品牌從廣東步步高電子工業有限公司(其是生產vivo智慧型手機的母公司)逐漸獨立,OPPO商標開始在全球註冊。

10 年8 年 ...
好詳細唔該晒師兄

回覆 引用 TOP

大陸野,不了。

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 kachungha 於 2019-12-5 12:33 PM 發表

A9我見上台好平,3仔168一個月已經包無限上網
呢個價錢都幾吸引喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-12-5 05:54 PM 發表

大陸野,不了。
我都考慮過買部大 6 品牌......但總係唔敢試

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-8 10:00 AM 發表

無謂資助敵國

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-12-9 09:36 AM 發表

無謂資助敵國
但好多其它品牌手機都係大陸生產代工

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-9 04:09 PM 發表

但好多其它品牌手機都係大陸生產代工
都係有分別的

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-8 10:00 AM 發表

玩下囉,平靚正,我玩咗幾年。

回覆 引用 TOP

吉隆坡一落機,整個機場都是 OPPO廣告。
泰國曼谷好多商場又係,
台灣排行第三(第一是 iphone,第二是 三星)。
全球總銷量前 5名。

引用:
原帖由 Cheap精1997 於 2019-12-10 12:02 AM 發表

吉隆坡一落機,整個機場都是 OPPO廣告。
泰國曼谷好多商場又係,
台灣排行第三(第一是 iphone,第二是 三星)。
全球總銷量前 5名。
銷量都幾勁

附件

ICable contract.jpg(124.58 KB)

2019-12-10 04:03 PM

ICable contract.jpg

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]