• 瀏覽: 9,166
  • 回覆: 69
  • 追帖: 2
熱賣及精選
半年後………… 華為生死未卜 🙈

引用:
原帖由 silanai 於 2019-12-6 10:23 AM 發表

華為無手機業務會死?咪笑死人喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-12-6 10:44 AM 發表

華為無手機業務會死?咪笑死人喇!
如果要死丶⋯⋯不會是只因為手機業務 🙄🤒

引用:
原帖由 silanai 於 2019-12-6 10:23 AM 發表

Mate 30 已經 US free 啦!
P40 一樣繼續 US free
手機業務仲點會死啊?

樓主,里面講既係拍Alipay 去坐車, 關華為乜事? 9唔搭8,有Alipay 任何牌都可用,蘋果,三星,小米手机都冇問題,我己經用緊手機去搭深圳地鉄巴士好耐,依加香港科技樣樣慢幾拍!

引用:
原帖由 silanai 於 2019-12-6 10:50 AM 發表

成間死?
好啊,華為死,歐洲都唔會好過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anish01 於 2019-12-6 10:54 AM 發表

樓主,里面講既係拍Alipay 去坐車, 關華為乜事? 9唔搭8,有Alipay 任何牌都可用,蘋果,三星,小米手机都冇問題,我己經用緊手機去搭深圳地鉄巴士好耐,依加香港科技樣樣慢幾拍! ...
咁你係咪可以透過華為用支付寶先
我又無話其他手機唔用得

你一樣可以去 iPhone 版開 post 架

支付寶和華為這對組合無敵

美國的谷歌支付和蘋果死期將至

回覆 引用 TOP

大陸有咗幾年

用我手中一票, 投贏面大建制派, 踢走反中亂港泛暴派......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-12-6 10:56 AM 發表

成間死?
好啊,華為死,歐洲都唔會好過
也有可能是分段式慢慢的死亡⋯⋯ 🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silanai 於 2019-12-6 10:50 AM 發表

假如華為真係唔掂,你估成個世界嘅手機網絡會無事?
躝開喇粉腸!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-12-6 11:14 AM 發表

假如華為真係唔掂,你估成個世界嘅手機網絡會無事?
躝開喇粉腸!
華為的死亡丶不太會影響世界手機網絡………
或許會影響比較嚴重的會是中國地區 🙄🙈

引用:
原帖由 silanai 於 2019-12-6 11:12 AM 發表

也有可能是分段式慢慢的死亡⋯⋯ 🙄
你咁同你話你阿媽係女人有咩分別

我講個世紀大秘密比你知,太陽好快會熄滅架啦,唔會好耐架咋,過多幾十億年之後就會完全熄滅
你話地球係咪好危險呢。你都係快啲離開地球啦

引用:

要死半年前死咗啦,之但係坐地鐵係用支付寶,任何手機都可以裝呢個app嚟用,關華為乜事?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]