• 瀏覽: 3,093
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
吓?今次當真?

原文係英文。

https://www.gizchina.com/2019/12 ... s-as-early-as-2020/

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
老實講,不是容易的事,至少需要2,3年時間,但會繼續支持華為

引用:
原帖由 樓下勇敢的弟弟 於 2019-12-10 11:49 PM 發表

期行
都已經12月,佢仲話明年。
就算係期行,都係短期期行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eddie_jesic 於 2019-12-10 11:52 PM 發表

老實講,不是容易的事,至少需要2,3年時間,但會繼續支持華為
如文中所講, 可能會係啲 entry model 既入門型號。旗艦要再等等。

華為近季 係歐洲市場售賣增長率=0% 大倒退
本身以為佢可以成為世界第一,點知 俾侵侵一搞 跌到第三第四   呢次真係食得紙

任正非呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2019-12-11 12:01 AM 發表

如文中所講, 可能會係啲 entry model 既入門型號。旗艦要再等等。
我知,睇左。不過要建立及優化一個生態,不是1,2個月的事。等多3年啦,我覺得HMS 會越來越好

回覆 引用 TOP

wait and see

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

其實出多D新既野幾好,對消費者可以多D選擇,唔駛比一邊獨大,只會越做越差,有競爭先有進步對消費者黎講係好事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2019-12-11 12:01 AM 發表

那麼我可能會考慮NOVA 了 , 紅蒙踐踏谷歌的時候到了

回覆 引用 TOP

買部nova支持下先

回覆 引用 TOP

絕對佰份佰支持,越早出越好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期橙色腰部 於 2019-12-11 02:46 AM 發表

華為近季 係歐洲市場售賣增長率=0% 大倒退
本身以為佢可以成為世界第一,點知 俾侵侵一搞 跌到第三第四 呢次真係食得紙
大陸依家靠無恥打壓其他品牌,推華為上係

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]