• 瀏覽: 16,703
  • 回覆: 109
  • 追帖: 5
華為比美國佬封殺,其實華為啲機仲用唔用得過呀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 dan101 於 2019-12-13 07:05 PM 發表

實用既用家絕對係首選,除非你唔用谷歌會死

親,咱們都是中國人,支持祖國品牌!

我用緊 P30pro,星期四上華強北想買部不限牌子嘅國行機,但比較完拍攝功能之後,真係無機買得落手,包括 mate30 系列。

回覆 引用 TOP

華為沒安裝gms,好多軟體app都安裝不了,呢個是我猶豫的原因,大家用麼下載app?

引用:
原帖由 many2000 於 2019-12-13 10:23 PM 發表

華為沒安裝gms,好多軟體app都安裝不了,呢個是我猶豫的原因,大家用麼下載app?
Use Apkpure

回覆 引用 TOP

Apkpure 找唔到hsbc 和中銀的手機銀行apk

所有銀行app都用到

回覆 引用 TOP

我都想試下佢個鴻蒙系統,用android,ios咁多年想試試新野

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dan101 於 2019-12-13 07:05 PM 發表

用過apple, samsung後再轉華為…真心真係華爲最好用 之前成日放工就差唔多冇哂電 而家放工仲有6x-7x%電 👍

引用:

仲問乜撚野吖,去買nokia啦屌你

回覆 引用 TOP

愈封殺就愈要用華為, 華為代表全中國發聲

美國的所有東西必須抵制

當一個勇敢的中國人

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-12-13 07:35 PM 發表

親,咱們都是中國人,支持祖國品牌!
對, 雖然這是華為頁

希望大家在介紹華為的同時

都不要忘記小米,OPPO,VIVO,聯想等中國品牌

回覆 引用 TOP

引用:

左諗右諗,你都係買平果買三叔啦

回覆 引用 TOP

親,本人 20x,超正!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]