• 瀏覽: 5,182
  • 回覆: 18
本主題由 chairman_palm 於 2020-1-1 09:26 PM 移動
想換機,行貨非內地品牌,影相好,有乜選擇?
好似只有Samsung S10 或Note系列?不過我上網睇好多人話解指紋解得差,而且我個人對Samsung品牌唔係咁有信心,還有沒有其他品牌推介?
先唔該晒

熱賣及精選
Asus zenfone 6

引用:
原帖由 randy4champ 於 2019-12-30 06:20 PM 發表

想換機,行貨非內地品牌,影相好,有乜選擇?
好似只有Samsung S10 或Note系列?不過我上網睇好多人話解指紋解得差,而且我個人對Samsung品牌唔係咁有信心,還有沒有其他品牌推介? ...
honor v30pro 法國好多人用

引用:
原帖由 hingppt 於 2019-12-30 08:39 PM 發表

honor v30pro 法國好多人用
暫不想用內地品牌

引用:
原帖由 randy4champ 於 2019-12-30 09:58 PM 發表

暫不想用內地品牌
面對現實

samsung蘋果都是內地生產的,有什麼機不是內地?

點解而家啲人問嘢唔該都無嘅

謝謝建議,我都見到,不過影相掂唔掂?我睇評論有寫話低光唔係太好
引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2019-12-30 07:34 PM 發表

Asus zenfone 6

回覆 引用 TOP

加返啦
引用:
原帖由 montejo 於 2019-12-31 12:09 AM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2019-12-30 10:05 PM 發表

面對現實

samsung蘋果都是內地生產的,有什麼機不是內地?
面對現實,大陸野係俾人睇唔起,人哋講明唔想用,你都仲係要死推爛推

大陸製造同大陸品牌係兩回事

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2019-12-31 12:09 AM 發表

你自己咪一樣

https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28784128

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:

網上論壇都係比人問答。我唔覺得省去寒暄語係唔禮貌。

回覆 引用 TOP

你要影相靚又要唔用國內品牌一係就用Iphone, 一係就Samsung
其他牌子就唔洗唸

引用:
原帖由 healchu 於 2019-12-31 08:36 PM 發表

你要影相靚又要唔用國內品牌一係就用Iphone, 一係就Samsung
其他牌子就唔洗唸
又好似真係無得點揀,早兩年htc 同 lg揀下,而家無曬

回覆 引用 TOP

唔用生果又唔要國產又要影相好真係諗唔掂

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!

回覆 引用 TOP

人地吾鐘意用國產手機都吾使批判人地

正題

要影想好又吾用iphone同三星,甘只有sony手機叫做好啲,sony 嘅感光元件係華為,三星同iphone企艦手機主要供貨商,不過好多用家對sony手機嘅評價不高。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]