• 瀏覽: 2,514
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
請問有冇人數記續约無限全速plan 可以低過$238+18
謝謝

勞力無止境
熱賣及精選
引用:
原帖由 dmcdmc 於 2020-1-5 12:21 AM 發表

謝謝
咁3 HK $188+$18因為我都系數碼通續約價

引用:
原帖由 dinoho92 於 2020-1-7 12:54 發表

3HK轉台188全包,吾駛18

勞力無止境

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dinoho92 於 2020-1-7 12:54 PM 發表

3hk既任用數據王有機會被限速至4.8mbps,要考慮清楚喔。

引用:
原帖由 dmcdmc 於 2020-1-5 12:21 AM 發表

謝謝
我都係收到呢個價,已續

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2020-1-7 14:54 發表

3hk既任用數據王有機會被限速至4.8mbps,要考慮清楚喔。
一過FUP繁忙時間直頭無呢個數咁多

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
引用:
原帖由 szeto903 於 2020-1-7 05:58 PM 發表

認同。我自己用緊csl用量皇和3萬年卡,收工繁忙時間係觀塘道apm出面等巴士,兩張卡都會load空氣。

回覆 引用 TOP

如果你用緊雙卡機,用開主號轉最平最平計劃,所有通話用主號負責

數據用年卡/月卡

3HK 黑卡 開啓$99/30天包24G+1000分鐘,通宵數據任用套餐,卡包裝標示$110扣$99還有$11可用餘額,實際售價$40

CSL旗下ABC,開啓$238/365天包22G+1000分鐘套餐,卡包裝標示$240+$20扣$238還有$22可用餘額,實際售價$90

千萬不要買二奶公司產品(現代、Happy Telecom、More)

附件

5EDF0888-0C61-42A8-8E4F-1CD2FE3AC9C2.jpeg(126.07 KB)

2020-1-7 09:29 PM

引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2020-1-7 14:54 發表

想問下呢 一般用幾多之後先會限速?

勞力無止境

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 szeto903 於 2020-1-7 17:58 發表

數碼通都唔見得快呀 好多時都係4m樓下不過佢係比較穩定啲

勞力無止境
引用:
原帖由 hkvpn00 於 2020-1-7 21:29 發表

如果你用緊雙卡機,用開主號轉最平最平計劃,所有通話用主號負責

數據用年卡/月卡

3HK 黑卡 開啓$99/30天包24G+1000分鐘,通宵數據任用套餐,卡包裝標示$110扣$99還有$11可用餘額,實際售價$40

CSL旗下ABC,開啓$238/365天包22G+1000分鐘套餐,卡包裝標示$240+$20扣$238還有$22可用餘額,實際售價$90

千萬不要買二奶公司產 ...
租線嗰啲仲死呀 呢啲梗係唔好用啦

勞力無止境

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dmcdmc 於 2020-1-7 23:14 發表

我無話數碼通快過3,兩個台我都用緊我好清楚

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dmcdmc 於 2020-1-7 11:14 PM 發表

穩定就已經好重要 唔係下載野呢D大消耗DATA既動作
平常用的話個網絡夠穩定用落就已經好快

引用:
原帖由 日里萬基 於 2020-1-8 03:22 PM 發表

穩定就已經好重要 唔係下載野呢D大消耗DATA既動作
平常用的話個網絡夠穩定用落就已經好快
呢樣都想講下
好多人都會參考定點既Speed test
但其實網絡唔夠穩
一切都係虛榮
所以一個穩定既網絡係重要過爆速既上網(個人認為)

引用:
原帖由 冇能用 於 2020-1-8 05:59 PM 發表

呢樣都想講下
好多人都會參考定點既Speed test
但其實網絡唔夠穩
一切都係虛榮
所以一個穩定既網絡係重要過爆速既上網(個人認為)
補充
當然兩樣都有就重好
整合用過既幾個
數碼通最做到呢樣野
唔排除其他台依家有好轉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]