• 瀏覽: 9,367
  • 回覆: 78
明顯是瀑布或用電, 就算冇開google  app都是食電 , 你們有冇解決方法

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
直接唔用

回覆 引用 TOP

係唔用谷歌

唔開機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2020-1-10 01:57 PM 發表

係唔用谷歌
未裝google之前一個鐘頭扣2-5格電(著芒計) ,可以用2-3日

裝完Google就卜街啦!!! 一個鐘頭扣5-10格電(著芒計) 只能用1-2日

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-1-10 02:30 PM 發表

未裝google之前一個鐘頭扣2-5格電(著芒計) ,可以用2-3日

裝完Google就卜街啦!!! 一個鐘頭扣5-10格電(著芒計) 只能用1-2日
係人都知谷歌後台好多運行的監控,

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-1-10 02:30 PM 發表

Google 出名食電,除非唔用

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-1-10 02:32 PM 發表

Google 出名食電,除非唔用
我好驚五眼聯盟

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-1-10 02:32 PM 發表

我好驚五眼聯盟
無得驚咁多,而家比較難取代係 G map 同 play store,希望 HMS 盡快完善

等埋HMS MAP, 就嚟唔用google map

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-1-10 02:38 PM 發表

無得驚咁多,而家比較難取代係 G map 同 play store,希望 HMS 盡快完善
如果揸車,用過高德導航就唔會再用googl map !

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-1-10 14:38 發表

高德肯定好過Google Map,無Play Store係麻煩咗一啲

引用:
原帖由 devil2006 於 2020-1-10 05:08 PM 發表

高德肯定好過Google Map,無Play Store係麻煩咗一啲
中港澳當然高德高一班,但係以全球計 Gogo 話晒做咗咁耐地圖,喺電話入面備用都要。

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-1-10 17:22 發表

中港澳當然高德高一班,但係以全球計 Gogo 話晒做咗咁耐地圖,喺電話入面備用都要。
中港澳以外可以考慮HERE WeGo 做後備

回覆 引用 TOP

安裝google最主要是用他的瀏覽器同八達通

真係無奈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]