• 瀏覽: 3,971
  • 回覆: 25
各區中移x係唔會幫你補领遺失的鴨記卡,要去自己購買此卡的店舖再叫佢聯絡鴨卡的負責人幫忙補領,但一般鋪頭都話無得補領(因費事煩),如遺失細卡就是這樣處理,最好都係好好保管,唔好遺失,求人不如求己!

熱賣及精選
引用:
原帖由 明白了嗎 於 2020-1-17 01:55 AM 發表

各區中移x係唔會幫你補领遺失的鴨記卡,要去自己購買此卡的店舖再叫佢聯絡鴨卡的負責人幫忙補領,但一般鋪頭都話無得補領(因費事煩),如遺失細卡就是這樣處理,最好都係好好保管,唔好遺失,求人不如求己! ...
你有無打去客服問?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-17 10:23 AM 發表

你有無打去客服問?
我諗你睇晒就知我有無打!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明白了嗎 於 2020-1-17 01:55 AM 發表

各區中移x係唔會幫你補领遺失的鴨記卡,要去自己購買此卡的店舖再叫佢聯絡鴨卡的負責人幫忙補領,但一般鋪頭都話無得補領(因費事煩),如遺失細卡就是這樣處理,最好都係好好保管,唔好遺失,求人不如求己! ...
以上係我乜都查詢晒做晒後的總結

我之前pccw要我去差館報失先,拎張紙返台先可以補.唔知你呢間使唔使

有無進展

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hsbkiss 於 2020-1-19 08:59 AM 發表

我之前pccw要我去差館報失先,拎張紙返台先可以補.唔知你呢間使唔使
如果唔見咗卡主證明書,先至要去差館報失。

以為用咗5G網路計劃就得到全世界,可憐哪!

回覆 引用 TOP

一張全新本地30G+2000分鐘才賣$120

補卡未計車費、來回時間⋯ 如果手續費50蚊,都算啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明白了嗎 於 17/1/2020 19:08 發表

以上係我乜都查詢晒做晒後的總結
上一頁唔係有人提去家樂? 冇去定都唔得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明白了嗎 於 2020-1-13 02:12 PM 發表

請問可以補回嗎?我有大卡的
去鴨記買过張la

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]