• 瀏覽: 6,869
  • 回覆: 59
兩邊價格差別唔算太大, 想知大家意見

C記好像最近把之前收得唔好既地方改善左;例如東九龍線,可以試下.......

用緊csl.今朝喺屯公斷咗兩次,連HKTOOLBAR都收唔到

行不改名,坐不改姓,呂小布!
由3轉左去smt 冇咩特別感覺

兩卡機 打電話用CSL 上網用SMT

SMT 續約太貴,所以唔用佢

回覆 引用 TOP

C記唔係好得,成日收爆都load空氣

smt用左1x年,而家用左2年c記,比我會揀番smt
利申:資料搜集過,c記續約平過smt上台
所以現實係2個都唔揀

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 14-1-2020 11:18 發表

smt用左1x年,而家用左2年c記,比我會揀番smt
利申:資料搜集過,c記續約平過smt上台
所以現實係2個都唔揀
唔揀,咁用乜台好呢

引用:
原帖由 袁千尋1989 於 2020-1-13 03:47 PM 發表

C記好像最近把之前收得唔好既地方改善左;例如東九龍線,可以試下.......
我用既地方唔覺得有改善到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-1-14 11:38 AM 發表

唔揀,咁用乜台好呢
所以我決定用C mhk
3咪又係誠哥既,所以一q樣
我出沒既地方,大家都係load空氣,不如用平d價錢果間去load

題外話
有同事用過,嚴重失實
詳細數字唔清楚,大概係,例如:簽約係4G plan,用落一直都係得3G,未上過4G速度
換電話都換過,經過長時間投訴,3都承認自己既錯失,於是比我同事毀約走人,當然唔駛賠錢
呢到既打字員實話我吹水,冇所謂,反正我信了

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 14-1-2020 11:43 發表

所以我決定用C mhk記
3咪又係誠哥既,所以一q樣
我出沒既地方,大家都係load空氣,不如用平d價錢果間去load

題外話
有同事用過,嚴重失實
詳細數字唔清楚,大概係,例如:簽約係4G plan,用落一直都係得3G,未上過4G速度
換電話都換過,經過長時間投訴,3都承認自己既錯失,於是比我同事毀約走人,當然 ...
長期3G咁搞笑...
係咪SIM卡問題呀...

引用:
原帖由 diners2006 於 2020-1-13 07:06 PM 發表

兩卡機 打電話用CSL 上網用SMT
CSL上網真係快架wor, speed test 到1xx mbps成日都有

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-1-14 12:13 PM 發表

長期3G咁搞笑...
係咪SIM卡問題呀...
換過,整過,3承認係佢地有問題,提供唔到簽約時所講既服務,所以自動投降比佢走

提示:支持鍵盤翻頁左 右