• 瀏覽: 1,662
  • 回覆: 15
想問下點解會咁

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥仔一個 於 14-1-2020 00:55 發表

想問下點解會咁
我都用緊IP7,唔覺有你講嘅情況,你開唔到咩apps呀?

回覆 引用 TOP

XS用家,所有apps都開到

回覆 引用 TOP

有邊d?我部7p冇問題

回覆 引用 TOP

有些內地遊戲一更新就不能玩。

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!

回覆 引用 TOP

用緊咩version先

回覆 引用 TOP

換11啦

回覆 引用 TOP

鎖咗機。

回覆 引用 TOP

Ram太少啦!唯有經常重新開機啦!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

聽講 SE2 就快出來,等吓囉!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

大家留意到,事實,依家香港人少用咗iphohe

引用:
原帖由 00008888 於 2020-1-15 04:44 PM 發表

大家留意到,事實,依家香港人少用咗iphohe
用iPhone嗰啲日里萬機,點會上香討吹水呀!
你估好似另一版華為咁咩,日吹夜吹。

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-15 05:16 PM 發表

用iPhone嗰啲日里萬機,點會上香討吹水呀!
你估好似另一版華為咁咩,日吹夜吹。
自己搭地鐵留意下

引用:
原帖由 00008888 於 2020-1-15 05:29 PM 發表

自己搭地鐵留意下
搭地鐵搭巴士窮人居多,唔會用iPhone,好多都係用大陸機、韓國機,大大個水滴mon嗰啲!

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-17 11:09 AM 發表

搭地鐵搭巴士窮人居多,唔會用iPhone,好多都係用大陸機、韓國機,大大個水滴mon嗰啲!
笑左,好多人著牛記搭地鐵,個牛記褲袋隨時袋住幾十萬現金

有D著拖鞋係地鐵撻下撻下,又係億萬富翁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]