• 瀏覽: 1,352
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
我朋友話試過痴自己張相上去再過交就ok,有無人試過?
(註:幫朋友問的,佢話學生plan好抵吊)

熱賣及精選
偽造文件係犯刑事的

行不改名,坐不改姓,呂小布!
引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-1-14 10:24 AM 發表

偽造文件係犯刑事的
咁我叫朋友小心D,避免被通櫃

回覆 引用 TOP

咪搞笑啦
貪咁少便宜就要犯法?真係窮得咁緊要?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 14-1-2020 11:33 發表

咪搞笑啦
貪咁少便宜就要犯法?真係窮得咁緊要?
樓主連基本嘅常識都無是常識吧!!!

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

學生Plan有無辦法平過 $40/24GB+1000分鐘+通宵任用

朋友犯罪…查手機就捉你!

回覆 引用 TOP

如果叫持証人出plan你攞嚟用都唔算犯法嘅時。

回覆 引用 TOP

有一個提議:
帶學生証持有人一齊去出Plan, 話你比錢(好正常),咁就可以用你名出合約, 出左之後邊個用佢哋都唔會理。
佢哋都係想做生意,呢啲嘢會隻眼開隻眼閉。

回覆 引用 TOP

實際出plan者與幫手出plan者,亦都犯法,你無謂累人累己吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2020-1-14 10:05 AM 發表

我朋友話試過痴自己張相上去再過交就ok,有無人試過?
(註:幫朋友問的,佢話學生plan好抵吊)
其實有人報料CMHK街檔的Sales將學園Plan做俾一般客戶。

回覆 引用 TOP

聽講有D大學短期課程好平, 有學生證
你出完完PLAN, 去其他地方用張證都抵番條數

回覆 引用 TOP

最高14年呀!

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkvpn00 於 2020-1-14 11:46 AM 發表

學生Plan有無辦法平過 $40/24GB+1000分鐘+通宵任用
邊個台

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2020-1-15 22:42 發表

邊個台
3HK

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]