• 瀏覽: 19,802
  • 回覆: 135
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 IPOMan 於 2020-1-17 03:20 PM 發表

"依家一撳耳機個音量係直接控制左手機個音量 "

跟我俊一樣。
我解決左啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 lowarbmama 於 2020-1-17 03:24 PM 發表

我解決左啦
good ! 我就由得佢,声量都夠大。

回覆 引用 TOP

有無師兄師姐可以幫手試試係咪有問題。。。

我本身用開全螢幕手勢,關左導覽列,
升左android 10之後,用全螢幕手勢,睇youtubr放大左畫面之後按唔到縮小畫面,玩某啲遊戲,係最底果欄既按掣都用唔到。

如果開返導覽列就無問題,可唔可以大家幫手試試係咪得我一個有問題?

附件

Screenshot_20200118-144753_YouTube.jpg(122.61 KB)

2020-1-18 02:50 PM

引用:
原帖由 nanakase 於 2020-1-15 13:11 發表

中銀得啦
你亂講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傻然wendy 於 2020-1-18 02:50 PM 發表

有無師兄師姐可以幫手試試係咪有問題。。。

我本身用開全螢幕手勢,關左導覽列,
升左android 10之後,用全螢幕手勢,睇youtubr放大左畫面之後按唔到縮小畫面,玩某啲遊戲,係最底果欄既按掣都用唔到。

如果開返導覽列就無問題,可唔可以大家幫手試試係咪得我一個有問題? ...
我都係全螢幕手勢無導航列,剛剛試Youtube 放大到全螢幕再縮細都係無問題嘅....

想問下媒體垃圾筒去左邊,以前喺右上角

引用:
原帖由 台灣花色流彈 於 2020-1-19 09:45 AM 發表

想問下媒體垃圾筒去左邊,以前喺右上角
就是右上角,如果你無就刪除一張圖片試試就出來

附件

Screenshot_20200119-111607_Gallery.jpg(50.42 KB)

2020-1-19 11:19 AM

引用:
原帖由 kin201303 於 2020-1-19 11:19 AM 發表

就是右上角,如果你無就刪除一張圖片試試就出來
唔該哂

回覆 引用 TOP

感覺上左 10冇咁慳電

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-1-19 02:16 PM 發表

感覺上左 10冇咁慳電
我就覺得慳電左

引用:
原帖由 ppkk78 於 2020-1-19 04:23 PM 發表

我就覺得慳電左
無錯,係比之前慳電,但唔係大距離

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leocheng01 於 2020-1-18 11:52 PM 發表

我都係全螢幕手勢無導航列,剛剛試Youtube 放大到全螢幕再縮細都係無問題嘅....
咁就大件事,我真係有問題。好多app
用左全螢幕手勢,下面本身有導覽列個位有既按掣全部按唔到

回覆 引用 TOP

一掃起就google ASSISTANT 
如何設定佢唔彈出?? thbanks

引用:
原帖由 decadence 於 19-1-2020 22:46 發表

一掃起就google ASSISTANT 
如何設定佢唔彈出?? thbanks
已解決  打攪晒

引用:
原帖由 decadence 於 2020-1-19 10:50 PM 發表

已解決  打攪晒
ching- 請問點樣解決🙏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]