• 瀏覽: 5,618
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
一直覺得呢個功能好方便,突然冇咗。我試過yahoo 搜尋都係用唔到。要 address bar 先得

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
IOS敵視中國科技,西人不斷想方設法剔除中國技術,
目的保證實時監控使用西方產品人仕,保持定位監控全球。

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!
提示: 違規內容已被屏蔽
熄燈,鎖門,爆大鑊
我的版本7.0.8 還可以,永久唔update 😍

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2020-1-15 10:56 AM 發表

why永久唔update

熄燈,鎖門,爆大鑊
用微餸就咪用繁體啦!用繁體都唔啱Channel

維穩閹奴才網軍出沒 小心呵

香港屠城2.0
引用:
原帖由 laws168 於 2020-1-14 07:46 PM 發表

IOS敵視中國科技,西人不斷想方設法剔除中國技術,
目的保證實時監控使用西方產品人仕,保持定位監控全球。
學你咁講,連架都唔俾佢上喇。🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 00008888 於 2020-1-15 04:44 PM 發表

垃圾iphone
正解

To live is to learn, to learn is not to live。
不知道啊,同求解決辦法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2020-1-15 10:56 AM 發表

Update 左7.0.10 之後,打字果陣唔可以繁簡轉換

引用:
原帖由 10-車路士 於 2020-1-18 14:47 發表

反中唔好用中文。走狗請走出中國香港地方。
妳用緊繁體中文,唔係china文

香港屠城2.0

香港屠城2.0
引用:
原帖由 133331628 於 2020-1-18 04:54 PM 發表

妳用緊繁體中文,唔係china文
中國人~繁體字在秦朝已經有喇~!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]