• 瀏覽: 1,104
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
小弟用緊iPhone11Pro Max但係玩厭左iPhone想轉部mate30pro用
想問下whatsapp記錄可以轉過黎嗎?
因為啲記錄好緊要

熱賣及精選
引用:
原帖由 carsonjaiii 於 2020-1-14 07:39 PM 發表

小弟用緊iPhone11Pro Max但係玩厭左iPhone想轉部mate30pro用
因為啲記錄好緊要
上面個貼好似有講,個貼叫(轉左會啦),你自己揾下。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2020-1-14 09:32 PM 發表

上面個貼好似有講,個貼叫(轉左會啦),你自己揾下。
冇講方法 只係話衛X可以幫手轉

回覆 引用 TOP

自己用WazzpMigratxx都可以,比幾十蚊

回覆 引用 TOP

剛剛轉會,同你一樣,不過我去衛x出機,因為會幫我過機,我只係叫佢地幫我過whatapp資料,期他用機本身個APPS過!
小見意,過機前,張whatapps d無謂相片同群組對話DEL左先,咁就唔洗過咁耐啦!重要記得iclow 密碼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carsonjaiii 於 2020-1-14 07:39 PM 發表

因為啲記錄好緊要
m30 pro 個曲 mon 個人認為唔太好用,仲有無咗 vol key 有少許不便,可以試下 mate 30 或 p30 pro

引用:

因為啲記錄好緊要
兩部一齊用咪得

回覆 引用 TOP

用dr.fone ,唔太難

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-1-14 11:22 PM 發表

m30 pro 個曲 mon 個人認為唔太好用,仲有無咗 vol key 有少許不便,可以試下 mate 30 或 p30 pro
我又無你個感覺,我都係mate 30 pro,我覺得非常好用。
Vol開頭都唔慣,債用得多又接左。
我越用mate 30 pro,越喜歡呢部機。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2020-1-15 06:28 AM 發表

用dr.fone ,唔太難
好似要比錢買?

引用:
原帖由 carsonjaiii 於 15-1-2020 09:54 AM 發表

好似要比錢買?
要比錢買架,我比左170蚊港幣
個程式都唔太難用,跟住指示去做,大約15分鐘就可以將whatsapp 記錄轉移完成

回覆 引用 TOP