• 瀏覽: 5,572
  • 回覆: 56
原廠芒貼花左,後來去星際換左塊貼但好唔掂,師兄們有推介嗎?

回覆 引用 TOP

冇,換左好多唔同物料嘅貼,冇張好得過原機貼,最後都係裸mon,而家有啲少暗花,不過手感好,花都冇乜所謂

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-1-25 12:05 AM 發表

冇,換左好多唔同物料嘅貼,冇張好得過原機貼,最後都係裸mon,而家有啲少暗花,不過手感好,花都冇乜所謂
我都覺得原廠果張比我後來貼果張好好多😂

引用:
原帖由 breadtreemike 於 2020-1-25 12:07 AM 發表

我都覺得原廠果張比我後來貼果張好好多😂
原裝唔黐指紋,不過好易花

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-1-25 12:08 AM 發表

原裝唔黐指紋,不過好易花
唉之前張原廠就係花左手痕先走左去換就瀨左野。而家想去三叔度買張,但之前見有師兄分享過話而家三叔賣果張又好似唔係原廠果張,都唔知點算好。。

引用:
原帖由 breadtreemike 於 2020-1-25 12:13 AM 發表

唉之前張原廠就係花左手痕先走左去換就瀨左野。而家想去三叔度買張,但之前見有師兄分享過話而家三叔賣果張又好似唔係原廠果張,都唔知點算好。。 ...
係有啲唔同,不過都叫質素有保證

回覆 引用 TOP

但知唔知三叔果度會唔會幫手貼埋同幾錢?

引用:
原帖由 breadtreemike 於 2020-1-25 12:50 AM 發表

但知唔知三叔果度會唔會幫手貼埋同幾錢?
之前有網友話返代理貼$200

復ず■淛整段话¥X6VF1dR7MGe¥移步到👉τаo宝аρρ👈【我在淘宝Lite发现了 三星s8钢化水凝膜全屏覆盖三星s8+手机膜软膜s8plus全包防摔防爆防蓝光g9550全屏曲面原装全胶sm-g9500全包边, 一起来看!】;或https://m.tb.cn/h.V1W499e?sm=43631e 點£擊☆鏈ㄣ接,再选择瀏覽→噐咑閞ヽ

https://youtu.be/dl-A72hzgGc

如淘開嘢,又需要貼膜神器,可以考慮厘隻,
但一定冇note 10原裝禁靚,但比A70,A60原裝好得多!
而家我部note 10仍用原裝,S8+,A70,A60都用緊厘隻,廿幾人仔有三張,加送貼膜神器!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-1-25 04:41 AM 發表

之前有網友話返代理貼$200
乜唔係$100咩?如果係要$200就唔諗佢啦,咁貴

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-1-25 10:40 AM 發表

打去問作準!

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-1-25 10:40 AM 發表

係喎,二舊就情願裸芒😜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-1-25 05:02 PM 發表
https://youtu.be/TieJHONV9Qc
200種😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-1-25 11:05 AM 發表

打去問作準!
Thx ching! 過兩日打去問下先👍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]