• 瀏覽: 3,963
  • 回覆: 35
一定要有2樣野:
1.支持QC 快充,至少18W.
2. 有電量%顯示。
另外就唔會買超薄超迷你。 好似Mon 一樣, 你想大mon 機就唔可能細。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
自從兩年前轉咗Mate 10 Pro之後,個充電寶已經收埋喺櫃桶底未攞過出嚟用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 檸檬鮮奶雪糕 於 2020-1-29 07:16 PM 發表

講返正題

我用緊nyancat個隻貓尿袋 好多款都好得意
nyancat?貓尿袋?

回覆 引用 TOP

我有個華為20000mAh
不過因為我開華為Mate 30 pro,個Power Bank都係放喺屋企做展覽

香港曱甴,時代垃圾
引用:
原帖由 Vin07 於 2020-1-31 12:57 PM 發表

不過因為我開華為Mate 30 pro,個Power Bank都係放喺屋企做展覽
唔好做展覽, 令出街, 掟死D黑境
幫香港大掃除!

引用:
原帖由 Vin07 於 2020-1-31 12:57 PM 發表

華為機出名慳電,大把人可以一兩日一差
係無咩機會用power bank, 除左去旅行外

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-2-1 12:13 AM 發表

唔好做展覽, 令出街, 掟死D黑境
幫香港大掃除!
唔好做鍵盤戰士,請坐言起行!

回覆 引用 TOP

小米尿袋

回覆 引用 TOP

小米移動電源,入邊有溫度傳感器,哩個價錢算幾抵

回覆 引用 TOP

樓主要明白呢度中討,唔講充電寶注定圍毆,除非你唔介意好似我右邊甘多 blue  豬或直接被 block ,甘你可以繼續尿袋、powerbank、外置充電器。

回覆 引用 TOP

我自己用緊一隻純黑 inno 3c 尿袋 10000 mah , 真正活在當下嘅人,係唔會執著於一 d 廢話挑釁仇恨者,由佢地 mon 住自我世界中㩒 blue 豬浪費生命啦,呢隻尿袋幾好用,本來想買隻 20000 mah ,感覺性價比更好,但考慮到旅遊出門先買返細容尿袋。

回覆 引用 TOP

日本人叫 移動電源?!

引用:
原帖由 khkg 於 2020-5-25 02:39 AM 發表

日本人叫 移動電源?!
內地都係咁叫

叫尿袋係好侮辱腎病病人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 檸檬鮮奶雪糕 於 2020-1-29 07:15 PM 發表

大陸佬就叫充電寶 尊重返呢度個語言文化啦師兄
叫飛機杯係咪歧視飛機師
玻璃心
咁你就日日戴尿袋係身啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]