• 瀏覽: 1,420
  • 回覆: 12
而家冇左個分頁按鈕!
THX

沒有夢想 沒有未來 夢想來自創意
3 3 (3-3-3)
Time to shine

引用:
原帖由 dralpha 於 2020-2-7 02:51 PM 發表

而家冇左個分頁按鈕!
THX
右上角「...」 , 新分頁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dralpha 於 2020-2-7 02:51 PM 發表

而家冇左個分頁按鈕!
THX

回覆 引用 TOP

我係冇new tab 呢個按鈕既.

Samsung note 10+
Chrome 4.4

3 3 (3-3-3)

引用:
原帖由 dralpha 於 2020-2-7 11:06 PM 發表

Chrome 4.4
我上面貼的係小米
看過另一部 S7, 都係一樣有㗎
幫你唔到啦

回覆 引用 TOP

右上角啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dralpha 於 2020-2-7 11:06 PM 發表

Chrome 4.4
你呢個似乎唔係Chrome嚟
你呢個只係用Google search搵完野直接用app內瀏覽器睇(Google app內瀏覽器係用Chrome果個技術)
所以你會見到有個制係"以三星瀏覽器開啟",因為你手機預設既瀏覽器係Samsung原裝果個

引用:
原帖由 tf141 於 2020-2-10 05:35 PM 發表

你呢個似乎唔係Chrome嚟
你呢個只係用Google search搵完野直接用app內瀏覽器睇(Google app內瀏覽器係用Chrome果個技術)
所以你會見到有個制係"以三星瀏覽器開啟",因為你手機預設既瀏覽器係Samsung原裝果個 ...
你是正確的, 原來我個個係google, 吾係chrome, icon 太似了.
用番真正既chrome, 開到分頁了, 謝謝你

3 3 (3-3-3)

引用:
原帖由 dralpha 於 2020-2-10 07:54 PM 發表

你是正確的, 原來我個個係google, 吾係chrome, icon 太似了.
用番真正既chrome, 開到分頁了, 謝謝你
客氣

回覆 引用 TOP

係可以的,先按數字鍵,再按加鍵便可以開新一個tab

附件

Screenshot_20200211_054011.jpg(77.4 KB)

2020-2-11 05:41 AM

Screenshot_20200211_053907.jpg(68.47 KB)

2020-2-11 05:41 AM

回覆 引用 TOP

主題標籤 #Android
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]