• 瀏覽: 1,136
  • 回覆: 14
CSL 6月到期, $98 5GB 4G數據, 5GB其後 128kb任用, 大家話續唔續約好?

熱賣及精選
得128K開亞虎都好辛苦

引用:
原帖由 king0053 於 2020-2-8 09:46 PM 發表

5GB我夠用架啦~ 我而家得2.5GB都唔爆DATA~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 king0053 於 2020-2-8 09:46 PM 發表

如果5GB 夠用既話, 128K都係留黎救命用姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb9437920 於 8-2-2020 13:50 發表

CSL 6月到期, $98 5GB 4G數據, 5GB其後 128kb任用, 大家話續唔續約好?
有冇計埋每月$18的行政費?

同埋係全速定最過21/42Mbps呢?

行不改名,坐不改姓,呂小布!
引用:
原帖由 king0053 於 8-2-2020 21:46 發表

Whatsapp收圖都未必得了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-2-9 01:26 PM 發表

有冇計埋每月$18的行政費?

同埋係全速定最過21/42Mbps呢?
98蚊包埋18蚊行政費, 21M, 都夠用架啦, 你覺得抵唔抵? 續唔續約好?

引用:
原帖由 fb9437920 於 9-2-2020 19:20 發表

98蚊包埋18蚊行政費, 21M, 都夠用架啦, 你覺得抵唔抵? 續唔續約好?
包埋行政費嘅話就叫正常價錢。

轉ClubSIM用同一網絡,4GB 42Mbps+FUP 128kbps收$88/月;
轉自由鳥5GB 21Mbps+FUP 128kbps,$90/月。

你都可以參考一下。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-2-9 07:41 PM 發表

包埋行政費嘅話就叫正常價錢。

轉ClubSIM用同一網絡,4GB 42Mbps+FUP 128kbps收$88/月;
轉自由鳥5GB 21Mbps+FUP 128kbps,$90/月。

你都可以參考一下。
請問師兄點樣轉CLUB SIM? 續約時同CS講?

引用:
原帖由 fb9437920 於 9-2-2020 19:52 發表

請問師兄點樣轉CLUB SIM? 續約時同CS講?
轉CLUBSIM要上網或喺Clubsim app辦理的,門市未必轉到。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-2-9 07:53 PM 發表

轉CLUBSIM要上網或喺Clubsim app辦理的,門市未必轉到。
咁可唔可以用本身自己個電話NO.?

引用:
原帖由 fb9437920 於 9-2-2020 19:58 發表

咁可唔可以用本身自己個電話NO.?
佢可以攜號轉台的
但csl.可唔可以我唔肯定
(因ClubSIM本身就係CSL出品)
你可以照試吓

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-2-9 08:21 PM 發表

佢可以攜號轉台的
但csl.可唔可以我唔肯定
(因ClubSIM本身就係CSL出品)
你可以照試吓
師兄, CSL今日打黎$118全速5GB, 你覺得呢個OFFER抵D定上一個OFFER抵D?

$98 5GB 21M + 鎖速
呢個價差唔多,我另一個號碼都續咗呢個
本身係開$136,但係我嫌貴唔續
之後過2日就打黎$98蚊,另一個號碼我一個月都用唔到2GB用量
$98蚊就同佢簽咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb9437920 於 10-2-2020 15:29 發表

師兄, CSL今日打黎$118全速5GB, 你覺得呢個OFFER抵D定上一個OFFER抵D?
其實真係睇你會點樣用依5GB。

如果純粹係收吓MSG、碌吓FB同香討,唔算太多睇片(見你2.5GB都用唔晒,應該都唔多睇片的了),
我會建議留返喺21Mbps,可以慳返廿皮一個月都唔錯架...

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]