• 瀏覽: 18,038
  • 回覆: 80
  • 追帖: 2
好似市場反應唔錯。

小米 (01810.HK) 5G旗艦機小米10首賣 1分鐘全平台銷售破2億人幣

http://www.aastocks.com/tc/stock ... 993171/popular-news

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 msdoin1 於 2020-2-14 03:38 PM 發表

小米miui 11可以熄晒所有廣告或刪除廣告套件 你熄晒後都好難搵到1個廣告 不如你截個圖睇下邊度熄左廣告後仲有廣告彈出黎

同埋香討app廣告仲多 你用香討做乜 ...
我以前嗰部國行Note 7 Pro只係MIUI 10,set完已經一粒廣告都未見過!

回覆 引用 TOP

小米國行,MIUI 11 ,已經有內置google,只是隱藏了,啟動就可以用,youtube有教學,我自己就沒有試過,因為手上沒小米機

https://m.youtube.com/watch?v=FbEFiqYzERg&feature=youtu.be

引用:
原帖由 偽民主洋奴廢物 於 2020-2-14 01:33 PM 發表

仲有好多問題陸續嚟。
例如?

【禁止提供應用程式下載連結】

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 msdoin1 於 2020-2-14 03:38 PM 發表

小米miui 11可以熄晒所有廣告或刪除廣告套件 你熄晒後都好難搵到1個廣告 不如你截個圖睇下邊度熄左廣告後仲有廣告彈出黎

同埋香討app廣告仲多 你用香討做乜 ...
最怕見到交友果個、超驚嚇

引用:
原帖由 namhk8 於 2020-2-14 05:35 PM 發表

小米國行,MIUI 11 ,已經有內置google,只是隱藏了,啟動就可以用,youtube有教學,我自己就沒有試過,因為手上沒小米機
我用Go安裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 偽民主洋奴廢物 於 2020-2-13 10:55 PM 發表

超搵笨,好多人整完之後勁後悔!
點解搵笨呢師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑衣魔喪盡天良 於 2020-2-14 07:15 PM 發表

我朋友買咗紅K30國行,自己安裝咗Google Play 之後好多 Apps 都無法正常安裝使用!
https://m.youtube.com/watch?v=FbEFiqYzERg&feature=youtu.be

引用:
原帖由 lauyu1314 於 2020/2/13 10:38 PM 發表

等港行、或港水
自己要裝其實唔難
唔太建議,有些apps Play Store 會搵唔到的,如 Netflix.

引用:
原帖由 ray318 於 2020-2-14 07:45 PM 發表

唔太建議,有些apps Play Store 會搵唔到的,如 Netflix.
國行 why搵唔到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 偽民主洋奴廢物 於 2020-2-14 09:48 PM 發表

非獲得菊哥授權,問題始終無法徹底解決!
華為咪無囉 過主啦華為 抵俾google封殺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 偽民主洋奴廢物 於 2020-2-14 09:48 PM 發表

非獲得菊哥授權,問題始終無法徹底解決!
咩叫唔俾google授權 打開你部格硬安裝google既華為mate 30 pro咪睇到囉
希望你識睇英文啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]