• 瀏覽: 11,658
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
期望大嗎?

期待中…

回覆 引用 TOP

Me too

回覆 引用 TOP

估計基本配置同mate 30系列差唔多,無大驚喜

你又有乜期望先

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-2-18 08:33 AM 發表

估計基本配置同mate 30系列差唔多,無大驚喜
P series 驚喜從來都係鏡頭,影相方面架啦

回覆 引用 TOP

Samsung S20的 spec. 唔弱,今次唔係講笑,要保住銷量,硬件唔可以弱機。

回覆 引用 TOP

Samsung s20今期太出色,至少響camera下唔少功夫,唔少android user應該已經開始留意佢了,側面會影響華為鎖量

引用:
原帖由 iisunny 於 2020-2-21 03:20 AM 發表

Samsung s20今期太出色,至少響camera下唔少功夫,唔少android user應該已經開始留意佢了,側面會影響華為鎖量
應該唔少三星android user留意佢,轉左華為既好少會再睇番三星同蘋果

雖然我部華為M5平板係用黎睇劇睇漫畫,好少慢慢研究佢,但都發現唔少好用功能,我部小米電話係無的。例好華為share,經wifi係windows就能見到部平板。平板個資資夾入面又有網上芳鄰,可以睇到我router個USB Harddisk入面D檔,唔駛再裝ES explorer。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好好睇唔到 於 2020-2-17 06:23 PM 發表

期望大嗎?
储钱中

回覆 引用 TOP

冇乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-2-21 01:01 PM 發表

應該唔少三星android user留意佢,轉左華為既好少會再睇番三星同蘋果
我係其1,以前追3星係貪佢硬件最勁,而家華為同3星硬件都差不多,無必要指定再追3星。
而且玩電話10年,年年追spec都悶,所以改咗追生態。而家儲定華為全家桶,準備升鴻蒙os。👍

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-2-21 01:01 PM 發表

應該不會有什麼驚喜

華為太多新高科技的技術會令到爛果追不到

要平衡一下手機市場

像龜兔賽跑一樣, 華為小兔要讓爛果小龜追追

支持中國武球王 Wu Lei (武磊)
引用:

我就係由三星食電王手機s10+ 轉mate30pro

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]