• 瀏覽: 1,859
  • 回覆: 9
剛用Wazzapmigrator把Whatsapp記錄從I phone轉去華為,裝好後,手機輸文字欄位不見了,只可收信息,應怎樣做,若重新再裝機又要再鎖幾十小時,煩各位師兄幫忙

shania
熱賣及精選
引用:
原帖由 shania2826 於 2020-2-21 02:32 PM 發表

剛用Wazzapmigrator把Whatsapp記錄從I phone轉去華為,裝好後,手機輸文字欄位不見了,只可收信息,應怎樣做,若重新再裝機又要再鎖幾十小時,煩各位師兄幫忙
可能操作界面唔同左,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shania2826 於 2020-2-21 02:32 PM 發表

將紀錄上載雲端

將whatsapp解除安裝再裝過都唔得?

回覆 引用 TOP

Cap圖睇下

回覆 引用 TOP

鎖了機,要等多10小時重開😭

shania
引用:
原帖由 shania2826 於 2020-2-21 08:12 PM 發表

鎖了機,要等多10小時重開😭
鎖whats?

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-2-21 09:16 PM 發表

鎖whats?
唔係鎖,應該係要十幾個鐘後先再俾驗證碼,我i know that feel....

引用:
原帖由 4711 於 2020-2-22 07:59 AM 發表

唔係鎖,應該係要十幾個鐘後先再俾驗證碼,我i know that feel....
呢d即係鎖whats, 簡信出現十幾個先可以再驗證碼,你可以選擇音頻電話打比你聽電話話驗證碼比你都得

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-2-22 11:27 AM 發表

呢d即係鎖whats, 簡信出現十幾個先可以再驗證碼,你可以選擇音頻電話打比你聽電話話驗證碼比你都得
語音都衰埋呢🤣,試過便會知,我自己就用backuptrans過whatsapp試過🤣🤣

引用:
原帖由 4711 於 2020-2-22 10:12 PM 發表

語音都衰埋呢🤣,試過便會知,我自己就用backuptrans過whatsapp試過🤣🤣
我上次都玩左二三日 !

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]