• 瀏覽: 12,086
  • 回覆: 40
直到賣出都冇黃,使用約10個月。

愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 lankusa 於 2020-2-25 08:48 PM 發表

點解會提議用華為?
因為低級hard sell 。班友質素越嚟越差,令對手擔心 😄

回覆 引用 TOP

華為的最大優勢不是耐用,而是真正中國人製造的機

買華為就是支持中國的行為

身為中國人就必須支持國家品牌 

与真正的中国人们一起打造习近平主席的中国梦
提示: 違規內容已被屏蔽
我部 Note 9 上星期都係咁樣發病,用咗 18個月。因為登記咗 2年保養,會攞去整。

引用:
原帖由 batistuho 於 2020-2-26 03:45 PM 發表

我部 Note 9 上星期都係咁樣發病,用咗 18個月。因為登記咗 2年保養,會攞去整。
師兄請問點可以check返有幾耐保養?

引用:
原帖由 貓記 於 2020-2-26 06:18 PM 發表

你 login Samsung S Club 可以睇到幾時登記產品,正常一年。
上年 promotion,有以前 Note 可以加長一年。

師兄請問點可以check返有幾耐保養?

引用:
原帖由 batistuho 於 2020-2-26 06:59 PM 發表

唉,我得一年,應該唔會整。
仲1516買唔買A71

引用:
原帖由 貓記 於 2020-2-26 07:11 PM 發表

仲1516買唔買A71
用開 flapship 機,好難用返 mid-range 機。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓記 於 2020-2-26 07:11 PM 發表

仲1516買唔買A71
我就會整,順便換電。

好難搵到一部 $2千幾又好過 Note 9 嘅手機。

引用:
原帖由 starstar21star 於 2020-2-28 04:48 AM 發表

我就會整,順便換電。

去整就中samsung計 依家比3000幾4000就買到部全新既,買完部電話仲要自己比2000出黎整唔係自己整壞既機

引用:
原帖由 messilovecr7 於 2020-2-26 05:36 AM 發表

華為的最大優勢不是耐用,而是真正中國人製造的機

買華為就是支持中國的行為

身為中國人就必須支持國家品牌  
我買手機係買嚟用,
都無得用google,
我買部手機嚟做咩!?

閣下咁支持國家品牌,
請問是否家中是否所有用品都是大陸品牌?

引用:
原帖由 starstar21star 於 2020-2-28 04:48 AM 發表

我就會整,順便換電。

我尋日整機問埋換電再加 650

我有時係街見人用舊款SAMSUNG機個MON都係偏黃
我仲以為佢地開左藍光過濾

引用:
原帖由 batistuho 於 2020-2-28 12:37 PM 發表

我尋日整機問埋換電再加 650
我寧願買部新機

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]