• 瀏覽: 2,584
  • 回覆: 29
no 9月到期,諗住出部 iphone 11 128G
no已用3至4年,一直恆生咭自動轉賬,非VISA.月費 $584
上星期去始創試吓續約問咩價,答案: 要升到$63X...要俾$2000,完約後全數俾番你,最終冇機
今曰下午黃埔問,月費 $59X 要俾$2000,完約後全數俾番你,另機價$980  ,得番黃色冇出機
晚上旺角問 月費 $605 要俾$2000,完約後全數俾番你,另預繳$6000,  咁我話買機都吾洗8000啦,跟住一個肥肥地SALES埋嚟話你吾係用VISA,所以要俾呢個數,話會係月費回贈番咁我一直都係自動轉賬,我依家黎續約喎試問邊有人會用8000去上台出部 IPHONE11 128G呀,即走
三間出入都吾同,到期等轉台好過

樓主有冇試過打去CS問?

我都等緊到期轉台😉

回覆 引用 TOP

樓主可以告佢歧視非Visa使用者

回正題:點解唔直接去Apple Shop/Wilson買呢?

行不改名,坐不改姓,呂小布!
引用:
原帖由 Kokgkhg 於 2020-3-12 02:25 AM 發表

樓主有冇試過打去CS問?
暫未,依家吓吓要人俾2000按金,完約先俾番你,已經好有問題

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-3-12 08:26 AM 發表

樓主可以告佢歧視非Visa使用者

回正題:點解唔直接去Apple Shop/Wilson買呢?
考慮中🤣
咁一直自動轉帳,續約又按金,又咁又咁🤣

引用:
原帖由 kwong426426 於 12-3-2020 08:33 發表

考慮中🤣
咁一直自動轉帳,續約又按金,又咁又咁🤣
我已經習慣咗買電話唔經網絡商買..
因為計返喺出面買都係差唔多價錢..
但出面買可能會有贈品、儲會員積分、信用卡回贈等等的優惠。

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

上3台梗系揾sales啦

回覆 引用 TOP

到而家都仲未有iphone11

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwong426426 於 2020-3-12 08:29 AM 發表

暫未,依家吓吓要人俾2000按金,完約先俾番你,已經好有問題
有個續約部,應該多啲 offer

引用:
原帖由 kwong426426 於 2020-3-12 12:46 AM 發表

no 9月到期,諗住出部 iphone 11 128G
no已用3至4年,一直恆生咭自動轉賬,非VISA.月費 $584
上星期去始創試吓續約問咩價,答案: 要升到$63X...要俾$2000,完約後全數俾番你,最終冇機
今曰下午黃埔問,月費 $59X 要俾$2000,完約後全數俾番你,另機價$980  ,得番黃色冇出機
晚上旺角問 月費 $605 要俾$2000,完約後全數俾番你,另預繳 ...
百記買電話我都試過唔同SALES 唔同開價所以有時有人教落係同一公司都問多幾間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwong426426 於 2020-3-12 08:29 AM 發表

出機plan好似好多時都要比定舊錢當機價一部份, 但之後可以退

回覆 引用 TOP

等轉台走人

回覆 引用 TOP

3係伏伏地
不過最近好多人話好 依家應該中曬伏

引用:
原帖由 一個字頭的誕生 於 13-3-2020 19:27 發表

3係伏伏地
不過最近好多人話好 依家應該中曬伏
一向都係伏

保命用小號,呂小布。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]