• 瀏覽: 7,367
  • 回覆: 38
  • 追帖: 3
只要有個中國VPN就可以了

回覆 引用 TOP

自己屋企開個vpn server不過有時block左,用大中華plan仲實際,我用緊中港澳台3GB共用,都係130蚊

你可以訂閱一些不錯的VPN 大陸特定版本。 對於大陸旅客而言,這是一個不錯的選擇,因為它們在大陸以外的地區也同樣工作。

回覆 引用 TOP

經常及唔定時返大陸,建議買大陸專用年卡,$130-140,8gb-10gb.一勞永逸, 好過付費vpn. 免費嘅唔使諗。

回覆 引用 TOP

VPN is the most convenient and effective way to solve personal privacy. Of course, you need to choose carefully whether the VPN company is from the background of the CCP. https://unwire.hk/2019/07/10/chinavpn-2/tech-secure/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-4-2 07:00 PM 發表

自己屋企開個vpn server不過有時block左,用大中華plan仲實際,我用緊中港澳台3GB共用,都係130蚊
Ching,$130得3GB,我有friend 話佢$188有20GB咁多,都係中港澳通用,不過唔知佢咩台😅

引用:
原帖由 旋風仔仔 於 2020-5-23 09:24 AM 發表

Ching,$130得3GB,我有friend 話佢$188有20GB咁多,都係中港澳通用,不過唔知佢咩台😅
中移中港澳plan 最正有中國號碼,可以打電話

引用:
原帖由 montejo 於 2020-5-26 02:22 PM 發表

中移中港澳plan 最正有中國號碼,可以打電話
而家有幾多人需要打電話?

回覆 引用 TOP

香港人唔好返大陸喇,咪整污糟人地地方

剛剛看到這個,說有VPN可以,參考一下
https://zh.wizcase.com/blog/款依然能够绕过中国防火墙的免费vpn/

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]