• 瀏覽: 3,564
  • 回覆: 18
尋日係衛訊出左。原來行入去時諗住買p30pro。點知佢mate 30  大減價。。。 mate30pro 又曲面。。。。咁就買左mate30。重摸緊點裝返啲軟件。。。

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
引用:
原帖由 dhammika 於 2020-3-16 12:21 PM 發表

尋日係衛訊出左。原來行入去時諗住買p30pro。點知佢mate 30  大減價。。。 mate30pro 又曲面。。。。咁就買左mate30。重摸緊點裝返啲軟件。。。
128G夠用嗎?

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-3-16 01:38 PM 發表

128G夠用嗎?
我個人夠用。。。
而且我諗住用一年度都應該轉到5g 時代。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-3-16 12:21 PM 發表

師兄幾$

回覆 引用 TOP

引用:

師兄幾$

引用:
原帖由 twhyhy 於 2020-3-18 10:34 PM 發表

師兄幾$
個日衛訊賣4699,出一張咭上台減一千!張咭只賣79。共付3777。

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-3-18 10:42 PM 發表

個日衛訊賣4699,出一張咭上台減一千!張咭只賣79。共付3777。
唔該晒

回覆 引用 TOP

樓主,你用緊HMS定GMS ?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-3-18 11:00 PM 發表

樓主,你用緊HMS定GMS ?
hms

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2020-3-19 10:40 AM 發表

都唔見有人用,徙氣啦打手
你見同唔見唔使話我知。正如邊個係泛聞食屍九都唔使話我知。我又唔係同你講....

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-3-19 10:42 AM 發表

你見同唔見唔使話我知。正如邊個係泛聞食屍九都唔使話我知。我又唔係同你講....
well said!
支持樓主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-3-18 10:42 PM 發表

張咭79?唔洗月費?

回覆 引用 TOP

mate30系兩隻都唔使上月費

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]