• 瀏覽: 5,550
  • 回覆: 35

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
三百頭嘅5G自家網絡月費PLAN終於嚟

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

平過3台? 之前呢到D 3台SALES游說\轉3台5G, 仲話咪等下睇下其他台又收幾錢. 見佢咁講, 我都差不多應承想轉3台了.

而家CMHK 更平, 點解會咁架? 3台Sales 可唔可以入來講下? 

唔明點解3台仲可以大大聲話自己5g 好
平又唔夠中移動平
頻譜又係最少
用都唔會用3

回覆 引用 TOP

没有最平,只有更平

回覆 引用 TOP

其實都估到中國移動最平 4G又最平 5G又最平

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2020-3-19 03:40 PM 發表

平過3台? 之前呢到D 3台SALES游說\轉3台5G, 仲話咪等下睇下其他台又收幾錢. 見佢咁講, 我都差不多應承想轉3台了.

而家CMHK 更平, 點解會咁架? 3台Sales 可唔可以入來講下?  ...
3台平D, 同樣100GB, 3台3百幾, 中移要4百幾

引用:
原帖由 繭人 於 2020-3-19 04:39 PM 發表

其實都估到中國移動最平 4G又最平 5G又最平
$198/月30GB,24個月合約
$298/月100GB,24個月合約

引用:
原帖由 sistar19 於 2020-3-19 04:59 PM 發表

$298,睇清楚D。

回覆 引用 TOP

正常都会估到CMHK一定平过3啦, 不过要睇埋幅蓋同网速

My name is Pong, James Pong.
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-3-19 05:39 PM 發表

CMHK貴過3既話...真係好難有生意

回覆 引用 TOP

咪玩啦
普通小市民宜家用嘅4.5g已經夠用有突

5g根本唔需要+浪費金錢

引用:
原帖由 活在香港的人 於 2020-3-20 08:34 AM 發表

咪玩啦
普通小市民宜家用嘅4.5g已經夠用有突

5g根本唔需要+浪費金錢
市民有權選擇唔用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 19-3-2020 17:39 發表

論5G頻譜數量3係少過其餘幾家網絡商的。

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sistar19 於 2020-3-19 04:59 PM 發表

你仲想昆水? 我之前就係聽你講3台5G好, 又平. 你叫人快D上台. 我都疊埋心水想轉架啦. 而家貴過CMHK, 點解會咁架? 你可唔可以解釋下我先考慮再轉?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]