• 瀏覽: 5,319
  • 回覆: 13
a71同s20+好難決擇🙈
s20+,=2部A71價錢 但同s20+機能完全冇得比較

睇樓主你自己

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-3-20 09:16 AM 發表

睇樓主你自己
1516中😂

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

有多餘錢咪買s20,冇錢咪a71... 有幾難?到時揀老婆咪仲慘 @@

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommy376 於 2020-3-20 09:08 AM 發表

a71同s20+好難決擇🙈
s20+,=2部A71價錢 但同s20+機能完全冇得比較
你既然知兩部機無得比;你仲將佢地比較?自尋煩惱!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

兩部價錢差成倍都可以比。勁

回覆 引用 TOP

討論下ma😬
s20應該唔會考慮,宜家睇緊a71同note10 lite差d乜

引用:
原帖由 tommy376 於 2020-3-21 05:41 PM 發表

討論下ma😬
s20應該唔會考慮,宜家睇緊a71同note10 lite差d乜
我兩部都用緊,分別味就係有筆

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-3-21 05:59 PM 發表

我兩部都用緊,分別味就係有筆
睇介紹好似note影相靚少少

回覆 引用 TOP

有錢20+無錢就A71

回覆 引用 TOP

簡單D講, 2部機都係咁用, 用左20+冇人會話你有型D識飛
A71一定係慢少少, 睇你介唔介意果少少, 唔介意就A71
身邊有朋友都用A71, 都打到機冇問題!

引用:
原帖由 tommy376 於 2020-3-21 05:41 PM 發表

討論下ma😬
note 10 lite相機有防震,cpu好少少。如果你覺得值貴多千幾,咁就note 10 lite

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-5-15 07:43 PM 發表

簡單D講, 2部機都係咁用, 用左20+冇人會話你有型D識飛
A71一定係慢少少, 睇你介唔介意果少少, 唔介意就A71
身邊有朋友都用A71, 都打到機冇問題!
e+仲有人覺得揸部旗艦機型啲咩?其實a71 同s20+無論前後都差唔多。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]