• 瀏覽: 9,139
  • 回覆: 63
本主題由 makfrederick 於 2020-4-8 08:20 AM 關閉
$298 有100G
跟著5M

回覆 引用 TOP

我見3台都出左plan, 好似都係100GB 喎

引用:
原帖由 hahahahahehee 於 2020-3-24 02:25 AM 發表

我見3台都出左plan, 好似都係100GB 喎
咁幾多錢? 係咪最平? 我見到好多人日日SELL 3台, 包括你, 我都好想了解下, 想過檔

回覆 引用 TOP

如果用唔過100GB都可以試下
如果用多過100GB,好似3仔好D,起碼佢都仲有4.5G無限

睇埋出左速度同覆蓋係點先,如果好似4G咁,平都唔會用中移

引用:
原帖由 acard 於 2020-3-24 11:54 AM 發表

如果用多過100GB,好似3仔好D,起碼佢都仲有4.5G無限
5M都係快過CSL個3M少少,睇1080都應該會lag

引用:
原帖由 acard 於 2020-3-24 11:54 AM 發表

3仔有得用返無限咁好

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2020-3-24 12:39 PM 發表

睇埋出左速度同覆蓋係點先,如果好似4G咁,平都唔會用中移
5G 覆蓋率3台係咪好得過CMHK? 你成日都推介3台, 我諗你都好熟下, 可唔可以比較下

引用:
原帖由 beforfor 於 2020-3-24 02:11 PM 發表

3仔有得用返無限咁好
咁月費係咪都係平過CMHK好多?

回覆 引用 TOP

大陸咪好 香港就4g都搞唔掂啦

回覆 引用 TOP

平野無好野 自己諗了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2020-3-24 05:47 PM 發表

5G 覆蓋率3台係咪好得過CMHK? 你成日都推介3台, 我諗你都好熟下, 可唔可以比較下
我淨係話睇下覆蓋點先,都冇話3台覆蓋多定少

引用:

4.5G無限並没有保證速度係5mbps以上,128kbps都可以係4.5G,要真係用過先知。

引用:
原帖由 跳窗 於 2020-3-24 07:04 PM 發表

4.5G無限並没有保證速度係5mbps以上,128kbps都可以係4.5G,要真係用過先知。
我都好想知係點,好快下星期就知了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2020-3-24 06:40 PM 發表

我淨係話睇下覆蓋點先,都冇話3台覆蓋多定少
咁你點知3台5G 好好? 我之前記得你講過好好

可唔可以比較下價錢先?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]