• 瀏覽: 255,342
  • 回覆: 3,286
  • 追帖: 39
引用:
原帖由 林燊 於 2020-3-26 05:16 PM 發表

係,當時我買V50嗰陣請教過D兄唔少嘢,在此表示衷心感謝!
林兄,太客氣了 !🤗

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我覺得會延遲。聖誕左右剛好,Trade Z 回歸皇者Note系。😎

愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林燊 於 2020-3-26 02:17 PM 發表

期待V60回歸,希望唔好又只得水貨賣……
LG就可以節省啲了。唔驚死嘅可以買水貨。

愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭
引用:
原帖由 audia 於 2020-3-26 06:08 PM 發表

LG呢幾年嘅表現,真係令我好難回歸

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
引用:
原帖由 audia 於 2020-3-26 06:08 PM 發表

玩到V20已經死心 , 見到Note8出 , 即刻9衝去買 , 用過Note好難返轉頭

引用:
原帖由 nanakase 於 2020-3-27 09:35 AM 發表

玩到V20已經死心 , 見到Note8出 , 即刻9衝去買 , 用過Note好難返轉頭
係, 對 Note 系列支 S Pen 真係難捨難離, LG stylus 系列中階機支手寫筆覺得冇得同 Note 比, LG 高階機又冇得用手寫筆, 真失望 !

回覆 引用 TOP

驍龍865 Plus 曝光,主頻最高達 3.1Ghz,Galaxy Note 20+ 或首發

http://www.mobilemagazinehk.com/ ... xy-note-20-或首發.html

回覆 引用 TOP

我只希望可以整好個camera... 唔係都換唔換部note10 好

回覆 引用 TOP

今次可能要回歸 Samsung 系列啦,而家用 華為,係好好用,但新機冇 GMS 死得!

【♡ღ  昨日已逝‧明日是迷‧活在今天‧盡力而為 ღ♡】
Note 20 可能採用屏下鏡頭方案 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 【Kent】 於 2020-4-3 11:49 AM 發表

今次可能要回歸 Samsung 系列啦,而家用 華為,係好好用,但新機冇 GMS 死得!
師兄頂到收唔到whatsapp問題?

引用:
原帖由 9012345 於 2020-4-4 05:36 PM 發表

師兄頂到收唔到whatsapp問題?
我用 P30 Pro,冇問題!

【♡ღ  昨日已逝‧明日是迷‧活在今天‧盡力而為 ღ♡】
引用:
原帖由 【Kent】 於 2020-4-4 06:05 PM 發表

我用 P30 Pro,冇問題!
我用mate30pro5G,可能國行問題掛,頂唔住,但我同事部p30pro都係咁

回覆 引用 TOP

前置鏡頭在spen到變成全屏幕勁正

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]