• 瀏覽: 255,339
  • 回覆: 3,286
  • 追帖: 39
引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-11 05:25 PM 發表

今次我覺得焦點放在 Note20 ultra,  6.9" 黑色機襯埋黑色機套更加型 !Note20 6.7" (Lite)輕量級給預算有限、喜歡平面芒的用家, 今次隻霧光綠色幾吸引 !🤔😅

以下幾款 Note20 ultra 及 Note20 原廠機套作為參考 :

...
D兄有無諗出邊款,我可能會攻頂,順便trade in埋部S10+…

熱賣及精選
引用:
原帖由 林燊 於 2020-8-11 06:05 PM 發表

D兄有無諗出邊款,我可能會攻頂,順便trade in埋部S10+…
燊兄, 我暫時未有太大衝動去換 Note20/20 ultra, 只不過有位朋友個老婆好有興趣想出 Note20 ultra, 本身佢已有一部三星 Tab S6, 工作上經常會用到支 S Pen, 而佢部華為 Mate10 就快打柴想換機 !只是幫佢留意下俾 D 意見吧 !😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 OMNIAYIP 於 2020-8-11 03:15 PM 發表

絕對N20U
S20U有signal drop情況
軟件升級左只係drop少左,一樣會drop!
影相影唔到近嘢
要拉番開用2X影,成像好有問題!
所以忍左半年無出s20u,就係等note20u

回覆 引用 TOP

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 真機上手試!S Pen 操控升級.相機更實用

https://ezone.ulifestyle.com.hk/ ...  S Pen 操控升級!相機功能更實際

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a_bit 於 2020-8-11 03:30 PM 發表

但係512又冇白色噃
我一心要銅色,冇影響

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 牛奶布丁 於 2020-8-11 03:01 PM 發表

樓主,我依家用緊NOTE10+ 你會建議買S20 ULTRA好定係 N20U好
如果ching你用慣S Pen就當然出N20U,否則出S20U其實仲抵玩,不過你要接受到相機對焦慢呢個問題

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
咁快就已經有得賣 Note20 保護貼 !

Samsung Note 20 SUPREMEGLASS 2.75D 全覆蓋 玻璃鋼化貼

https://www.hktvmall.com/hktv/zh ... 001_S_NOTE20NBFPGLA

而家samsung機256gb一開機其實仲有幾多gb用得? 有冇準確數?先謝謝大家

回覆 引用 TOP

星期四開訂
28號攞機

*319-CT9A
F@tHo-BL5
引用:
原帖由 lafy 於 2020-8-11 08:23 PM 發表

如果ching你用慣S Pen就當然出N20U,否則出S20U其實仲抵玩,不過你要接受到相機對焦慢呢個問題
想問下係咪note20或20u,個相機會快返?我用緊s10+

回覆 引用 TOP

邊間?衛信?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lacadud 於 2020-8-11 09:18 PM 發表

星期四開訂
28號攞機
how much? 有乜送?

引用:
原帖由 hongonryu 於 2020-8-11 04:12 PM 發表

題外話
buds live 會不會有斷線的情況? 我有iconx但出街成日斷,只可在家用
仲有active2 d電只用到大半日,反而隻S3用到一日但吾可以游水,激死…… ...
我有買bud+冇乜點斷線如果bud live都係咁就幾好

引用:
原帖由 omnest 於 2020-8-11 09:46 PM 發表

how much? 有乜送?
價錢已經有人post 左
鋪頭禮品都係例牌個d無綫充電,10000mah尿袋

Buds live係唔係咁多款都有就星期四先知
只知同s20一樣頭批預訂先有

*319-CT9A
F@tHo-BL5

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alex_hflo 於 2020-8-11 10:43 PM 發表

我有買bud+冇乜點斷線如果bud live都係咁就幾好
希望糸又有跟機送…… 有d貪心😆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]